ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Κάτι τρέχει με τους Bennifer

Το διάσημο ζευγάρι για μια ακόμη φορ'ά καβγάδισε μπροστά στις κάμερες;

Κάθε εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, όπως είναι λογικό, συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα. Αλλά και συχνά δίνει τροφή για σχόλια για τη σχέση τους, όπως έγινε για μία ακόμη φορά.

Το βράδυ της Τετάρτης, το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα της ταινίας "The Mother" στο Λος Άντζελες, στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζένιφερ Λόπεζ.

Οι δυο τους πόζαραν μαζί για τους φωτογράφους και αντάλλαξαν φιλιά, αλλά κάποια στιγμή φάνηκε να υπάρχει μια στιγμή "έντασης". Ήταν όταν ο Μπεν Άφλεκ κατά τα φαινόμενα μίλησε με έντονο ύφος στην Τζένιφερ Λόπεζ, κάνοντας χειρονομίες.

"Όχι πάλι", ανέφερε χαρακτηριστικά η Daily Mail στον τίτλο του δημοσιεύματος για αυτό το περιστατικό. Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η επανασύνδεση του ζευγαριού, αλλά και μετά τον γάμο τους, έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα για τη σχέση τους και πιθανή ένταση ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ, κατά τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και τον περασμένο Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Grammy, όταν ο ηθοποιός φάνηκε να βαριέται και όταν είπε κάτι στην σύζυγό του, εκείνη του απάντησε με αυστηρό ύφος. Σε συνέντευξη που έδωσε αργότερα ο Μπεν Άφλεκ, αποκάλυψε πως είπε ότι θα απομακρυνθεί και εκείνη του απάντησε "Το καλό που σου θέλω να μην φύγεις".


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, η Λόπεζ και ο Άφλεκ έψαχναν να βρουν τις τέλειες πόζες για να στηθούν στους φακούς των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα.

Όμως κάποια στιγμή, η Λόπεζ φάνηκε να ρωτάει τον σύζυγό της αν το ντεκολτέ της "δείχνει πολύ βαθύ", με εκείνον να απαντάει ότι είναι μια χαρά.


Αφού βρήκαν την τέλεια πόζα, ο Άφλεκ φαίνεται να λέει στη σύζυγό του να έρθει πιο κοντά του ενώ στη συνέχεα σκύβει και της λέει: "Μην ανησυχείς, μωρό μου". Η Λόπεζ απάντησε: "Έλα κοντά μου".


Μετά τις φωτογραφίες, ο ηθοποιός γύρισε στη σύζυγό του και είπε: "Τελειώσαμε". Στη συνέχεια τη ρώτησε αν είναι καλά και τη φίλησε.


Στη συνέχεια η Λόπεζ ενημέρωσε τον Άφλεκ ότι έπρεπε να "πάνε κάπου αλλού".


Τι τρέχει με τους Bennifers τελικά;

Δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι έχει βάλει φωτιά στα social media με τα καμωματά του. Από τη μια τα καυτά δημόσια φιλιά και από την άλλη οι εντάσεις τους.


Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει το ζευγάρι, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, να πηγαίνει προς το αυτοκίνητό του, όπου και οι δύοδεν φαίνονται στα καλύτερά τους.

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.