ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Σίντι Κρόφορντ έγινε 55 και ο σύζυγός της, Ραντ Γκέρμπερ, της χάρισε το πιο όμορφο δώρο

Τα οικογενειακά γενέθλια και η νοσταλγική ανασκόπηση της ζωής της.

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες ο Ραντ Γκέρμπερ στέκεται βράχος στο πλευρό της αγαπημένης του Σίντι Κρόφορντ, αποδεικνύοντας πως δικαίως κατέχουν τον τίτλο του πιο ζηλευτού ζευγαριού. Η χθεσινή ημέρα (21/2) ήταν αφιερωμένη στο supermodel αφού είχε τα γενέθλια του, τα οποία γιόρτασε ακριβώς σύμφωνα με την επιθυμία του, δίπλα στα πιο αγαπημένα της πρόσωπα δηλαδή, που δεν είναι άλλα από τα δύο της παιδιά και τον σύζυγό της.

Η Σίντι Κρόφορντ από νωρίς το πρωί της Τρίτης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα εορταστικά post, δηλώνοντας ευγνώμων για τον χρόνο που περνάει. "Καθώς μεγαλώνω συνειδητοποιώ την ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι για την ζωή μου αλλά και για το γεγονός ότι ζω έναν ακόμα χρόνο. Είναι ευλογία που έχω ακόμα χρόνο για να μαθαίνω, να μεγαλώνω, να αγαπήσω και να εξελιχθώ" σημείωσε χαρακτηριστικά στην λεζάντα ενός βίντεο όπου εμφανίζεται ντυμένη στα λευκά να κινείται αέρινη σε χορευτικούς ρυθμούς.

Αργότερα μέσα στην μέρα, η Αμερικανίδα καλλονή δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία καθώς σβήνει τα κεράκια μιας κατάλευκης με διακριτικές λεπτομέρειες τούρτας, περιτριγυρισμένη από τον Ραντ και τα δύο παιδιά τους, τον 23χρονο Πρίσλεϊ και την 21χρονη Κάια. Εκείνο όμως που λάτρεψαν περισσότερο από όλα οι θαυμαστές της στα social media ήταν το τρυφερό δώρο που της χάρισε ο σύζυγός της με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της.

Συγκεκριμένα, ο Γκέρμπερ έφτιαξε για την αγαπημένη του ένα ολιγόλεπτο βίντεο μέσα στο οποίο παρουσιάζεται μια σύντονη ανασκόπηση της ζωής της με ύφος ιδιαίτερα νοσταλγικό. Στα πλάνα, τα οποία έχουν τραβηχτεί με μια ρετρό βιντεοκάμερα, βλέπουμε την 55χρονη πλέον Κρόφορντ και τον σύζυγός της στα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους να ανταλλάζουν τρυφερές αγκαλιές και φιλιά. Σύντομα στην ζωή τους έρχεται ο γιος τους και έπειτα από δύο χρόνια και η κόρη τους, με την οικογένεια τους να μεγαλώνει σε κλίμα ευτυχίας και αγάπης. Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν το νοσταλγικό throwback, αποθεώνοντας το ζευγάρι αλλά και τον Γκέρμπερ για την τρυφερή χειρονομία του.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.