ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο ευτυχισμένος γάμος του Πίτερ Ντίνκλατζ παρά το γεγονός πως είναι μαιτρ στο φλερτ

Πότε άνοιξε η πόρτα της ευτυχίας για τον αγαπημένο μας "Tyron";

Μπορεί να γνωρίσαμε τον Πίτερ Ντίνκλατζ από τον ρόλο του ως Tyron στο Game of Thrones (ρόλο για τον οποίο έχει κερδίσει 4 Emmy βραβεία), αλλά η αλήθεια είναι ότι παίζει στον κινηματογράφο από τη δεκαετία του '90. Ο ίδιος έπρεπε να δώσει έναν τεράστιο προσωπικό αγώνα διεκδικώντας το δικαίωμά του να είναι κανονικός ηθοποιός και να μην τον χρησιμοποιούν μόνο για ρόλους κλισέ λόγω του ύψους του.

Στην αρχή δεν μπορούσε να βρει ούτε ρόλο, ούτε και αντζέντη να τον εκπροσωπήσει. Όμως, δεν το έβαλε κάτω. Τελικά η πρώτη, μεγάλη ευκαιρία που τού δόθηκε, ήταν στην ταινία The Station Agent σε σκηνοθεσία Τομ Μακάρθι το 2003. Σε αυτή υποδύθηκε έναν ήσυχο, αποτραβηγμένο, ανύπαντρο άνδρα. Αρχικά δεν είχε γραφτεί για εκείνον, όμως ο ΜακΚάρθι αποφάσισε να προσαρμόσει το σενάριο στο πρόσωπο του δίνοντας του την ευκαιρία να δείξει το ερμηνευτικό του ταλέντο. Έτσι κι έγινε. Αυτό που τον προσέλκυσε τον Ντίνκλαζ στον συγκεκριμένο χαρακτήρα που είχε γράψει ο McCarthy ήταν πως δεν επρόκειτο για έναν ακόμη στερεοτυπικό ρόλο που παίζουν οι άνθρωποι με νανισμό- αντίθετα, ο ήρωάς του και ελαττώματα είχε και ερωτική διάθεση.

Όταν οι ελέφαντες περπατούσαν στη Νέα Υόρκη

Ήταν σε ένα πάρτυ φίλων που γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, Έρικα Σμιντ. Και συγκεκριμένα το βράδυ που έκαναν παρέλαση ελέφαντες ενός τσίρκου στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τότε ξεκίνησε το ειδύλλιο τους που οδήγησε στον γάμο τους το 2005 στο Λας Βέγκας.

"Οι γυναίκες δεν είναι τόσο ρηχές όσο οι άντρες. Μπορούν να γίνουν, αλλά μπορούν να ξεχωρίσουν τα πράγματα πιο εύκολα από τους άντρες όσον αφορά τα επιφανειακά πράγματα" έχει πει σε συνέντευξη του ο ηθοποιός. Ο ίδιος ομολογεί ότι χρειάστηκε πολύ καιρό για να συμφιλιωθεί με τον εαυτό του και να χτίσει την αυτοπεποίθησή του. "Όσο μεγαλώνει κανείς τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα" έχει πει.

Και οι δύο φροντίζουν να κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή και τα δύο τους παιδιά. Εγχείρημα όχι και πολύ εύκολο μετά την έκρηξη δημοσιότητας που προκάλεσε η συμμετοχή του στο Game of Thrones. Και που μάλιστα ανάγκασε το ζευγάρι να μετακομίσει από το κέντρο του Μανχάταν, προκειμένου να μην έρχονται αντιμέτωποι με τόσους φαν. "Τα κορίτσια κυριολεκτικά γλείφουν το πρόσωπο του" είχε πει η γυναίκα του.

"Ναι, φλερτάρει πάρα πολύ, είναι πολύ αποτελεσματικός σε αυτό" είχε πει για εκείνον η συμπρωταγωνίστρια του στο Game of Thrones Λίνα Χίντι. Αυτό ωστόσο δεν φαίνεται να προβληματίζει την Έρικα. Αντιθέτως. Εκείνη στενοχωριέται όταν βρίσκει περίεργο ο κόσμος το γεγονός πως είναι ένας σέξι άντρας. "Αυτό που με ενοχλεί είναι πως ο Πίτερ είναι γοητευτικός, είναι αστείος αλλά κάθε φορά που θα κάνει κάποιο εξώφυλλο για παράδειγμα θα πουν όλοι "μα δεν είναι φοβερό που είναι τόσο κοντός και σέξι;" Αυτός είναι ο Πίτερ και ας το χωνέψει ο κόσμος" έχει πει η συντροφός του.

Η ίδια είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτης στο θέατρο. "Αυτή είναι η πραγματική καλλιτέχνις στο σπίτι, εγώ είμαι απλώς ένας τηλεοπτικός ηθοποιός που πληρώνει τους λογαριασμούς" έχει πει ο Πίτερ. Το ζευγάρι απέκτησε την κόρη τους το 2011 και το 2017 το δεύτερο παιδί τους, το φύλο του οποίου δεν είναι γνωστό, ούτε και το όνομά του.

Για τον Πίτερ η γονεϊκότητα ήταν δώρο, τον άλλαξε, εμπλούτισε τη ζωή του και τον βοήθησε να εξελιχθεί. "Όταν είσαι νέος ο εγωισμός σου είναι τόσο δυνατός. Όσο μεγαλώνεις απελευθερώνεσαι. Ίσως έχει να κάνει και με το γεγονός πως αποκτάς παιδιά. Δεν είσαι αυτός που ήσουν πριν" έχει δηλώσει ο ηθοποιός.

Όπως και αν έχει ο Πίτερ φαίνεται να τα έχει όλα. Μια πλούσια κι επιτυχημένη επαγγελματική ζωή και μια ευτυχισμένη, δεμένη οικογένεια.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.