ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σαρλίζ Θερόν:Συνεργάζεται και πάλι με τον οίκο Dior και είναι για καλό σκοπό

Η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν, ο νέος hot σχεδιαστής μόδας της Νοτίου Αφρικής, Thebe Magugu και ο οίκος Dior ενώνουν τοιις δυνάμεις τους.

Ο Thebetsile Magugu γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κίμπερλι της Νότιας Αφρικής, σπούδασε σχέδιο μόδας, στο Γιοχάνεσμπουργκ και το 2016 λάνσαρε το προσωπικό του label Thebe Magugu.

Το 2019 γίνεται ο πρώτος Αφρικανός σχεδιαστής που κερδίζει το βραβείο LVMH Prize με τη συλλογή A/W 2019-20 Prosopography εμπνευσμένη από τις Black Sash, το μοναδικό κίνημα λευκών γυναικών κατά του Απαρντχάιντ. Τώρα ο Thebe Magugu συνεργάζεται με τον οίκο Dior και τη Νοτιοαφρικανή ηθοποιό Σαρλίζ Θερόν σε μια νέα συλλογή.



Η συλλεκτική αυτή συλλογή μεταξύ Magugu και Dior επιδιώκει να αυξήσει την ευαισθητοποίηση προς όφελος των νέων που ζουν στη Νότια Αφρική μέσω του Charlize Theron Africa Outreach Project.

Η ηθοποιός και ο Dior ανακοίνωσαν την συνεργασία τους στο Instagram τον Οκτώβριο.

"Νομίζω ότι είναι πολύ συναρπαστικό να βλέπεις πώς δύο brands από τόσο εντελώς διαφορετικές κληρονομιές και ιστορίες γίνονται ένα", δήλωσε ο Magugu στο WWD τον Οκτώβριο.

Η συλλογήπου περιλαμβάνει ένα λευκό βαμβακερό μπλουζάκι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στη Νότια Αφρική έχει την υπογραφή του Thebe Magugu. Πρόκειται για το σχέδιο δύο γυναικείων προφίλ που κρατιούνται από το χέρι. Την συλλογή συμπληρώνουν μια φούστα ν και μπότες.

Μια και οι δύο προέρχονται από τη Νότια Αφρική, ο Magugu ήταν η πρωταρχική επιλογή για τη δημιουργία μιας συλλογής για τη φιλανθρωπική οργάνωση της ηθοποιού.

Σόχος της ογάνωσης αυτής που ιδρύθηκε το 2007, είναι να μαζευτούν πόροι για την υγεία, την εκπαίδευση και την ασφάλεια των νέων στη Νότια Αφρική.

Ο ίδιος έγραψε στον λογαριαμό του στο instagram

"Είμαι περήφανος που παρουσιάζω τη νέα μου συλλογή σε συνεργασία με τον DIOR (@dior). Τα έσοδα θα διατεθούν στο CTAOP (@ctaop)- ένα ίδρυμα που δημιουργήθηκε από τη Νοτιοαφρικανή συνάδελφό μου Charlize Theron (@charlizeafrica), το οποίο επενδύει στην υγεία, την εκπαίδευση και την ασφάλεια των νέων που ζουν στη Νότια Αφρική. Η Maria Grazia Chirui (@mariagraziachiuri) μου ζήτησε να χρησιμοποιήσω το εμβληματικό "New Look" του Dior ως βάση, το οποίο εγώ πήρα ως βάση για να σημιουργήσω κάποια βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Η συλλογή είναι αντιπροσωπευτική των θεμάτων ενότητας και ενδυνάμωσης που κυριαρχούν τόσο στη δουλειά της Maria Grazia όσο και στην δική μου, γι' αυτό και σχεδίασα ένα βαμβακερό μπλουζάκι, ένα κίτρινο μεταξωτό μαντίλι, και την εμβληματική #DiorBookTote."

Read Next

24 Απρ 2024

H Ολγα Κεφαλογιάννη στην εκδήλωση "Women Who Dare": "Η έμφυλη βία, ακόμα και στην πιο ακραία της μορφή συνεχίζεται"

Σε 400.000 ανέρχονται οι γυναίκες στην Ελλάδα που έχουν υποστεί βία, εκτιμάται σε έρευνα της MRB.

24 Απρ 2024

Σελίν Ντιόν: "Πρέπει να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μoυ"

Για τη νέα της πραγματικότητα και τα όνειρα της μίλησε η μεγάλη ντίβα του πενταγράμμου, Σελίν Ντιόν.

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Διαζύγιο Νικόλαου - Τατιάνα Μπλάτνικ: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού τους

Το μυστηριώδες τρίτο πρόσωπο που προκάλεσε αναταράξεις στον γάμο τους.

23 Απρ 2024

To Φεστιβάλ Κλασικού Κινηματογράφου TCM τίμησε την Τζόντι Φόστερ

Άφησε για πάντα το σημάδι της όχι μόνο στον κινηματογράφο, αλλά κυριολεκτικά, στο TCL Chinese Theatre στη Hollywood Boulevard.

23 Απρ 2024

"Ξεχωριστά" έκανε τα φετινά γενέθλια της Εύα Μέντες ο Ράιαν Γκόσλινγκ

H Εύα Μέντες έγινε 50 ετών και ο Γκόσλινγκ της έλεγε διαρκώς πόσο όμορφη είναι.

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!