ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έμμα Τόμσον: "Ήμουν εντελώς τυφλή" λέει αναφερόμενη στην απιστία του Κένεθ Μπράνα

Η Εμμα Τόμσον δήλωσε "ταπεινωμένη" από την εξωσυζυγική σχέση του Κένεθ Μπράνα με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.

Η Έμμα Τόμσον δήλωσε πως υπήρξε "εντελώς τυφλή" όταν ο πρώτος σύζυγός της, ο ηθοποιός Κένεθ Μπράνα, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ.

Εξάλλου, η απιστία του στάθηκε και ο λόγος του διαζυγίου τους, το 1995. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1989, δυο χρόνια μετά την γνωριμία τους. Ο Κένεθ είχε γνωρίσει την Ελένα όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Φράνκενσταϊν" το 1994.

Τώρα η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία που της ράγισε την καρδιά στο εμβληματικό περιοδικό New Yorker. Συγκεκριμένα δήλωσε πως ένιωθε "ταπεινωμένη" από την σχέση του άντρα της με μια άλλη γυναίκα και πολύ περισσότερο, σοκαρισμένη από τον εαυτό της για το πόσο εθελοτυφλούσε!

Εκείνη την περίοδο η ίδια βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας "Λογική κι Ευαισθησία", ωστόσο η είδηση δεν είχε ακόμα διαρρεύσει. "Ήμουν εντελώς, παντελώς τυφλή στο γεγονός πως είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες στα γυρίσματά του. Αυτό που αποκόμισα από όλη την εμπειρία είναι το πόσο εύκολο είναι να τυφλωθείς από την επιθυμία σου να εξαπατήσεις τον εαυτό σου" δήλωσε με θάρρος η Έμμα Τόμσον στο περιοδικό.

Και πρόσθεσε "αισθανόμουν μισοπεθαμένη. Δεν αισθανόμουν καθόλου αγαπητή ή άξια".

Εξάλλου στην αγαπημένη μας Χριστουγεννιάτικη ταινία "Love Actually" στην οποία παίζει και η Έμμα Τόμσον μαζί με ένα dream team ηθοποιών, η ηρωίδα της ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της την απατάει με τη γραμματέα του. Όσοι έχουμε δει την σκηνή που η Τόμσον κλαίει μόνη της στην κρεβατοκάμαρα υπό τον ήχο τραγουδιού της Τζόνι Μίτσελ, θυμόμαστε πόσο σπαρακτική είναι. "Ξέρω πως νιώθεις όταν το κόσμημα δεν είναι για εσένα" είχε δηλώσει τότε χωρίς να επεκταθεί. Η ίδια γνώριζε καλά πως αισθάνεται μια γυναίκα όταν ο σύντροφός της απιστεί.

Μια νέα, ευτυχισμένη αρχή

Στα γυρίσματα όμως της ίδιας ταινίας, στο "Λογική κι ευαισθησία", η ζωή της έκανε όμως ένα πραγματικό δώρο: τη γνωριμία της με τον βρετανό ηθοποιό Γκρεγκ Γουάιζ, ο οποίος σύμφωνα με την Τόμσον ήταν εκείνος που "μάζεψε" τα κομμάτια της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2003 μετά από οκτώ χρόνια σχέσης. Ο γάμος τους έγινε στην πόλη Ντούνον στη Σκωτία όταν η κόρη τους, Γαία, ήταν ήδη τριών ετών και έτσι βρισκόταν δίπλα στους γονείς της κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Την επόμενη χρονιά το ζευγάρι υιοθέτησε τον γιο του, Tindyebwa Agaba Wise που τους ολοκλήρωσε ως οικογένεια.

Στη συνέχεια αποκαταστάθηκε και η σχέση της με την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ, με την οποία έπαιξαν εξάλλου μαζί στο Χάρι Πότερ.

Και η Τόμσον ολοκλήρωσε λέγοντας πως: "έμαθα από τον δεύτερο γάμο μου πολύ περισσότερα, μόνο και μόνο ούσα παντρεμένη. Όπως λέει και η μητέρα μου "τα πρώτα είκοσι χρόνια είναι τα πιο δύσκολα"" επιστρατεύοντας το γνωστό βρετανικό χιούμορ.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

WOMEN WHO DARE | Όσα συζητήθηκαν στην ημερίδα του Womantoc και του Harper's Bazaar

Σε μία εκδήλωση χωρίς καμία γυάλινη οροφή, η ημερίδα "Women Who Dare: Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" επανέφερε στη δημόσια σφαίρα ζητήματα ίσης εκπροσώπησης, δικαιωμάτων, ισορροπίας ανάμεσα στη μητρότητα και την καριέρα, ψυχικής υγείας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.