ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Έμμα Τόμσον παραλίγο να μην παντρευτεί τον άντρα της ζωής της λόγω της Κέιτ Γουίνσλετ

H λαμπερή και άκρως γοητευτική Έμμα Τόμσον χρειάστηκε να περάσει δοκιμασίες πριν βρει την ευτυχία στην προσωπική της ζωή.

Η Έμμα Τόμσον και ο Γκρεγκ Γουάιζ είναι μαζί εδώ και 25 χρόνια. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Λογική κι ευαισθησία", στην οποία έπαιζε και η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Χιού Γκραντ.

Λίγο πριν τα γυρίσματα ο Γκρεγκ Γουάιζ είχε βγει με μια φίλη του, την Έλενα, που έχει "την έκτη αίσθηση", η οποία του είχε πει τότε πως σε αυτή την ταινία θα γνώριζε τη γυναίκα της ζωής του. Όμως, επειδή η Τόμσον ήταν ακόμη παντρεμένη τότε με τον ηθοποιό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη Κένεθ Μπράνα και επειδή ήταν μεγαλύτερή του, ίσως σκέφτηκε πως ήταν η Κέιτ Γουίνσλετ, με την οποία όντως βγήκαν.

Όπως είχε πει η Έμμα στην εκπομπή The Graham Norton Show: "Την πήγε στο Glastonbury και εκείνη βαρέθηκε τόσο που (ο Γκρεγκ) σκέφτηκε "αυτό δεν θα προχωρήσει. Μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και κάπως έτσι έχουν περάσει 25 χρόνια".

Ο Γκρεγκ πάλι είχε απολακύψει σε δική του συνέντευξη πως ήταν η ίδια η Κέιτ Γουίνσλετ που τού πρότεινε πως θα έπρεπε να βγει με την Έμμα κι όχι με εκείνη! Συγκεκριμένα είπε: "Η Κέιτ τόνισε πως είμαστε τέλειοι ο ένας για τον άλλο και με ενημέρωσε πως ο γάμος της είχε τελειώσει. Ήταν γραφτό, ακριβώς όπως είχε προβλέψει η Έλεν, η φίλη μου".

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2003 μετά από οκτώ χρόνια σχέσης. Ο γάμος τους έγινε στην πόλη Ντούνον στη Σκωτία όταν η κόρη τους, Γαία, ήταν ήδη τριών ετών και έτσι βρισκόταν δίπλα στους γονείς της κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.

Την επόμενη χρονιά το ζευγάρι υιοθέτησε τον γιο του, Tindyebwa Agaba Wise, ένα ορφανό παιδί από τη Ρουάντα που είχε δε επιστρατευτεί στον στρατό. Η Τόμσον τον γνώρισε στα πλαίσια ανθρωπιστικής αποστολής και τον κάλεσε να περάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους, απ' όπου δεν έφυγε ποτέ πια.

Θα μπορούσε να είχε γίνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Την περίοδο του διαζυγίου της με τον Κένεθ Μπράνα η Τόμσον είχε δεχθεί ένα ιδιαίτερο τηλεφώνημα. Γιατί την είχε καλέσει ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ για να βγουν έτσι. Εκείνη νομίζοντας πως κάποιος της κάνει πλάκα τον έβρισε, αλλά όταν κατάλαβε πως πράγματι ήταν εκείνος του απάντησε πως θα τον καλέσει η ίδια. Κάτι που δεν έκανε ποτέ.

Κένεθ Μπράνα, ο άντρας που της ράγισε την καρδιά

Η Έμμα Τόμσον πριν τον Γκρεγκ Γουάιζ ήταν παντρεμένη με τον Κένεθ Μπράνα για έξι χρόνια. Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα στη μίνι σειρά Fortunes of War και ερωτεύτηκαν αμέσως ο ένας τον άλλον. Τα επόμενα χρόνια δούλεψαν μάλιστα μαζί σε ταινίες όπως τα Peter's Friends, Dead Again, Much Ado About Nothing.

Υπήρξε ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της σόουμπιζ.

Έξι χρόνια μετά η Έμμα Τόμσον θα δήλωνε πως "μετά λύπης μου ανακοινώνω ότι δεν είμαστε πια μαζί με τον Κένεθ Μπράνα. Η απόφαση ήταν κοινή και δεν έχω κάποια άλλη δήλωση να κάνω επί του θέματος. Ελπίζω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας".

Λίγο μετά όμως άρχισαν να διαρρέουν φήμες για την εξωσυζιγική σχέση του Μπράνα με την ηθοποιό Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, με την οποία γνωρίστηκαν το 1994 στην ταινία Φρανκενστάιν. Μάλιστα, λίγο μετά τον επίσημο χωρισμό του με την Τόμσον, έβγαιναν πλέον δημόσια με την Κάρτερ.

"Ο λόγος που αυτή η σκηνή με την ηρωίδα που υποδύομαι να κλαίει στο κρεβάτι είναι τόσο αγαπημένη γιατί όλες το έχουμε περάσει" είχε δηλώσει η Τόμσον για την ταινία Love Actually. Γιατί σε αυτή ο σύζυγός της την απατά με τη γραμματέα του ύστερα από πολλά χρόνια γάμου και αγάπης. Όταν καταλαβαίνει πως ένα κόσμημα που είχε αγοράσει εκείνος δεν προοριζόταν για την ίδια, συνειδητοποιεί τι συμβαίνει. "Ξέρω πως νιώθεις όταν το κόσμημα δεν είναι για εσένα" είχε προσθέσει. Ωστόσο, συν τω χρόνω συγχώρεσε και τους δύο για τον πόνο που της είχαν προκαλέσει.

Μάλιστα η ίδια είχε παραδεχτεί πως πέρασε ένα στάδιο κλινικής κατάθλιψης. "Η δουλειά με έσωσε. Η δουλειά και ο Γκρεγκ" έχει πει.

Τότε δεν ήξερε πως ο χωρισμός της θα σηματοδοτούσε το τέλος ενός κεφαλαίου και την αρχή της πιο ευτυχισμένης περιόδου της ζωής της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.