Εξαιρετικά ελαφρύ, δυναμικό, και άνετο για όσους το φοράνε, το νέο Ocean Star Caliber 80 Titanium διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που απευθύνονται στους εξερευνητές του υποθαλάσσιου κόσμου. Η κάσα από τιτάνιο και το καουτσούκ λουράκι το καθιστούν απίστευτα ελαφρύ.

Οι οπαδοί της κατάδυσης μπορούν να βασιστούν επίσης στην ανοχή του στο νερό που φτάνει τα 20 bars πίεση (200 m/660 ft), την περιστρεφόμενη στεφάνη μονής κατεύθυνσης, και το λουράκι του, το οποίο διαθέτει αναδιπλούμενο κούμπωμα, επίσης κατασκευασμένο από τιτάνιο, και επέκταση για κατάδυση.

Οι πορτοκαλί λεπτομέρειες στο λουράκι, την κάσα και τη στεφάνη αποτίνουν φόρο τιμής στην ταυτότητα της Mido και τονίζουν το αθλητικό στυλ αυτού του ρολογιού. Με τον μηχανισμό Caliber 80, έναν αυτόματο μηχανισμό τελευταίας γενιάς που προσφέρει αυτονομία έως 80 ώρες, η συλλογή Ocean Star Caliber 80 Titanium ταιριάζει ιδανικά σε όλους όσους θέλουν να εξερευνήσουν τα βάθη του ωκεανού.

Αυτό το ρολόι δεν είναι για τους ευαίσθητους: Ανθεκτικό και αδιαμφισβήτητα αξιόπιστο, το νέο Ocean Star Caliber 80 Titanium έχει σχεδιαστεί για την εξερεύνηση των θαλάσσιων βυθών. Φέροντας με υπερηφάνεια τα χρώματα της Mido, διαθέτει μια γυαλισμένη και με σατέν φινίρισμα κάσα από τιτάνιο. Αναγνωρισμένο για τις υποαλλεργικές ιδιότητες του, το τιτάνιο είναι πιο ελαφρύ και πιο ανθεκτικό από το ανοξείδωτο ατσάλι. Με το αναδιπλούμενο κούμπωμα, που είναι επίσης κατασκευασμένο από τιτάνιο, και την επέκταση κατάδυσης, το πορτοκαλί καουτσούκ λουράκι του Ocean Star Caliber 80 Titanium είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ μοντέλο το οποίο φοριέται άνετα.

Σε συνδυασμό με την μοναδική ανοχή του στο νερό, σε πίεση έως 20 bars (200 m/660 ft), αυτά τα χαρακτηριστικά απευθύνονται σίγουρα σε όλους τους οπαδούς των καταδύσεων.

TAGS