Σε μια ειλικρινή συνέντευξη είχε προχωρήσει ο Τάσος Ξιαρχό στη Ελεονώρα Μελέτη, το 2019, όταν και τον είδαμε για πρώτη φορά στη τηλεόραση, να οδηγεί χορευτικά τις παίκτριες του GNTM. Ο ίδιος μάλιστα εκτέλεσε τη χορογραφία πάνω σε ψηλά τακούνια. Ο εντυπωσιακός χορογράφος μίλησε για τη σχέση του με τα τακούνια, τα παιδικά του χρόνια και τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του.

Αναφερόμενος στη σχέση του με τα τακούνια, ο Τάσος Ξιάρχος είπε πως νιώθει πολύ όμορφα όταν βρίσκεται στα ψηλοτάκουνα ενώ εξήγησε πως λόγω της σωματοδομής του άνδρα και δεδομένου ότι έχει πιο δυνατό κέντρο βάρους είναι πιο εύκολο για εκείνον να τα φοράει.

Τον είδαμε για πρώτη φορά στη τηλεόραση, να οδηγεί χορευτικά τις παίκτριες του GNTM.

Ο χορογράφος μεγάλωσε στο Μενίδι και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια. Όπως είπε, από μικρός αισθανόταν διαφορετικός, κάτι που σε μια κοινωνία όπως η ελληνική δεν πέρασε απαρατήρητο.

Και ο πατέρας μου μεγάλωσε σε μια παράξενη οικογένεια, μεγάλωσε με λάθος τρόπο και έτσι δεν μπορούσε και αυτός να μεγαλώσει εμένα. Και έπειτα υπήρχε πολύ ένταση ανάμεσα στους γονείς μου, ακραίοι τσακωμοί γι’ αυτό και χώρισαν και από πολύ μικρή ηλικία είχα πολύ άσχημες εικόνες

Ο ίδιος μίλησε και για τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει ο πατέρας του αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε όταν αποφάσισε να ζήσει μαζί του έπειτα από 10 χρόνια που δεν είχαν και ιδιαίτερα στενές επαφές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Τελικά, όπως είπε, αποφάσισε να φύγει ξανά απ’ το σπίτι όπου έμενε με τον πατέρα του, ως ενήλικας πια, και ο λόγος ήταν η ανακοίνωση στον πατέρα του ενός θέματος σχετικού με τη σεξουαλικότητά του, κάτι που εκείνον τον βρήκε αντίθετο.  

«Η μαμά μου είχε μια κόρη από άλλον πατέρα. Η αδερφή μου μεγάλωσε με τον μπαμπά μου, που ήταν πατριός της. Μετά τον χωρισμό των γονιών μου πήγα με τη μαμά και την αδερφή μου. Το 2010 που ήρθε η κρίση πήγα να μείνω στον πατέρα μου στο πατρικό μας. Το θετικό είναι πως γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα. Είναι αλκοολικός. Μεγάλωσα μέσα στο πρόγραμμα απεξάρτησης του πατέρα μου. Είχα πολύ έντονες εικόνες. Με τον μπαμπά μου έμεινα έναν χρόνο. Μια μέρα γύρισε σπίτι και δε με βρήκε εκεί. Απλά για μέρα γύρισε και βρήκε ένα σπίτι άδειο όπως όταν χώρισε με τη μητέρα μου. Με πήρε κλαμένος επειδή έφυγα από το σπίτι πάλι. Είχαμε μια διένεξη για ένα θέμα με τη σεξουαλικότητα. Είναι αυτή η κεραμίδα που ο άλλος την τρώει στο κεφάλι. Έκανα μια δήλωση για μένα. Του είπα αυτό και αυτό. Δεν τα βρήκαμε και εξαφανίστηκα. Τώρα είμαστε πολύ καλά. Από μακριά και αγαπημένοι» είπε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δείτε τη συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελετη: 

 

Δείτε επίσης τον τελικό του J2US με νικητές την Κόνι Μετξά και τον Τάσο Ξιάρχο:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS