Μπορεί να θεωρείται από τους ανά την υφήλιο μουσικόφιλους ως ο ηχητικός Πρίγκιπας του Σκότους, ωστόσο ο Nικ Κέιβ αποδεικνύεται πηγή έμπνευσης αστείρευτου κεφιού για τον καιρό της πανδημίας. Ο σπουδαίος Αυστραλός μουσικός συνήθως κάνει βουτιά στην ανθρώπινη λύπη, τα λιγότερα ευχάριστα συναισθήματα και τις δυσκολίες της ανθρώπινης ύπαρξης στα τραγούδια του, ωστόσο η καραντίνα φαίνεται πως έκανε τον διαχειριστή του λογαριασμού @NickCaveAndTheBadMemes στο ίνσταγκραμ να τον δει από μια άλλη, πιο χιουμοριστική σκοπιά.

Πίσω στον Μάρτιο και το πρώτο lockdown ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το podcast The Sad Bastard, o Dave Tarnowski, αποφάσισε να καταγράψει μέσω μιας σειράς από memes την ζοφερή καθημερινότητα της καραντίνας. Κεντρικός του ήρωας σε αυτό το ταξίδι καλαμπουριού ήταν ο όχι και τόσο χαβαλετζής Nικ Κέιβ. Όμως στην πορεία ο Tarnowski έβαλε στο παιχνίδι και άλλες... «χαρωπές» φιγούρες του παγκόσμιου πενταγράμμου, όπως ο Robert Smith των Cure, ο Thom Yorke των Radiohead, ακόμα και ο Marilyn Manson.

Στα χιουμοριστικά καρέ του παρελαύνουν γνώριμες σκέψεις και συναισθήματα της εποχής του κορωνοϊού, όπως η κοινωνική απομόνωση, η μοναξιά, η κατάθλιψη, ακόμα και τα περιττά κιλά που αρκετοί έχουν “βάλει” εν μέσω πανδημίας. Αυτός ο λογαριασμός ωστόσο βρήκε τον τρόπο να μετατρέψει ένα αρνητικό σε θετικό, ή καλύτερα μια εστία προβληματισμού σε πηγή άφθονου γέλιου.

Δείτε μερικά από τα απολαυστικά memes:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram 

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS