Η Reebok Classic ανακοίνωσε μια καινούρια και μακροχρόνια συνεργασία με τον πολυτάλαντο μουσικό, ηθοποιό, μοντέλο και παραγωγό Machine Gun Kelly(MGK) ο οποίος θα είναι ένα από τα καινούρια πρόσωπα του θα αντιπροσωπεύουν το iconic παπούτσι Club C.

Αντλώντας έμπνευση από το προκλητικό στυλ της δεκαετίας του ’90 που ξεχείλιζε από έντονα σχέδια και μοναδικότητα, η νέα “Club C Overbranded” καμπάνια αποπνέει το ίδιο attitude και αυτοπεποίθηση με ένα σύγχρονο τρόπο.

Στη δεκαετία του ’90 το θέμα ήταν να έχεις το δικό σου, προσωπικό στυλ, να παίρνεις ρίσκα και να μην απολογείσαι για αυτό που είσαι -αξίες που ταιριάζουν τόσο με τις ρίζες του Club C όσο και με αυτά που εκφράζει ο Machine Gun Kelly με τη μουσική και το στυλ του.

Το Club C, που πρωτοπορεί από το 1985, ξεκίνησε ως παπούτσι για τένις και γρήγορα μετατράπηκε σε ένα από τα πιο καθιερωμένα street style παπούτσια.

«Ήμουν πάντα fan του Club C sneaker γιατί είναι μοναδικό και διαχρονικό» αναφέρει ο Machine Gun Kelly. «Είναι ένα από αυτά τα παπούτσια που είναι πάντα μέσα στη street κουλτούρα -συγκεκριμένα, για περισσότερα από 30 χρόνια. Νομίζω ότι το γεγονός ότι το Club C παραμένει επίκαιρο μέχρι σήμερα λέει πολλά για το brand της Reebok και για την ικανότητα που έχει να καθορίζει τι είναι κλασικό».

Η φωτογράφηση της καμπάνιας έγινε από τον καταξιωμένο φωτογράφο Atiba Jefferson σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη στο Σικάγο, ως φόρος τιμής στα περίφημα rave parties και στα parties των 90s σε αποθήκες.

 

Το Club C Overbranded pack κυκλοφορεί σε έξι χρωματικούς συνδυασμούς: άσπρο/γκρι, μαύρο/άσπρο, σκούρο γκρι, έντονο κόκκινο, λαμπερό πράσινο, και ολόλευκο.

Το Club C Overbranded pack είναι διαθέσιμο online εδώ.

TAGS