Σίγουρα έκλεψε την παράσταση στην φετινή απονομή των Χρυσών Σφαιρών όταν ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το βραβείο του και ευχαρίστησε τον Σατανά που του έδωσε την «έμπνευση» προκειμένου να υποδυθεί σε βάθος τον Dick Cheney στην πρόσφατη ταινία Vice. 

To πιο εντυπωσιακό όμως στην όλη υπόθεση του συγκεκριμένου ρόλου δεν είναι οι δηλώσεις του Κρίστιαν Μπέιλ περί σατανά αλλά το γεγονός ότι ο ηθοποιός μεταμορφώθηκε ολικά προκειμένου να παίξει τον πανίσχυρο Aντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ανεβάζοντας την προσωπική του ζυγαρία κατά 50 ολόκληρα κιλά. 

Η αλλαγή στην εμφάνιση του είναι φυσικά εμφανισής και πραγματικά σοκαριστική, αν αναλογιστεί κανείς το καλογυμνασμένο σώμα με το οποίο γνωρίσαμε τον Μπέιλ μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά ταινιών Batman και σίγουρα αποδεικνύει πως ένας πραγματικά μεγάλος ηθοποιός είναι πάντα πρόθυμος να τσαλακωθεί και να ρισκαρεί την προσωπική εικόνα του προκειμένου να έρθει ο ίδιος στα μέτρα του ρόλου κι όχι να φέρει τον ρόλο στα μέτρα του.

Ο ηθοποιός μεταμορφώθηκε ολικά προκειμένου να παίξει τον πανίσχυρο Aντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ανεβάζοντας την προσωπική του ζυγαρία κατά 50 ολόκληρα κιλά. 

Βέβαια στην όλη η ιστορία υπάρχει άλλη μία αξιοθαύμαστη παράμετρος. Το γεγονός ότι ο πάντα εντυπωσιακός Μπέιλ κατάφερε να επανέλθει στο αρχικό του βάρος και το καλογυμνασμένο του σώμα, χάνοντας όλα τα κιλά που πήρε για το Vice. Kαι έτσι μετά τον αμφιλεγόμενο λόγο του στις Χρυσές Σφαίρες ο άντρας που αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή όταν τον είδαμε να παίζει τον τρυφερό Λόρι στις Μικρές Κυρίες με συμπρωταγωνίστρια την Γουινόνα Ράιντερ, βγήκε στους δρόμους του Χόλιγουντ κάπως έτσι:

Κουλ, άνετος, με βερμούδα και AllStar ο πιο όμορφος, για πολλούς, άντρας της παγκόσμιας showbiz είναι πιθανότατα και ο πιο ταλαντούχος της γενιάς του.

 

 

 

 

TAGS