Υπήρξε μία από τις πιο αγαπημένες σειράς της ελληνικής τηλεόρασης. Στο θρυλικό πια «Παρά Πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη, οι πέντε ήρωες προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο μίας δολοφονίας που συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους, καταλήγοντας να κυνηγούν πέντε δολοφόνους με ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν. Και μπορεί το σύνολο της σειράς να είναι πλυμμηρισμένο με τις πανέξυπνες, ξεκαρδιστικές ατάκες του Καπουτζίδη, μπορεί η πλάκα και το χιούμορ να ξεχειλίζουν, ωστόσο η πικρή πλευρά αυτού του στόρι υπήρξε πολύ έντονη, σε μία χρυσή ισορροπία κωμωδίας και τραγωδίας που πολύ συχνά είναι το ίδιο πράγμα.

Ο Γιώργος Κοτανίδης ο οποίος εμφανίζεται στα τελευταία επεισόδια της σειράς, υποδήθηκε με μαεστρία τον πέμπτο δολοφόνο, εκείνον που θα έρθει για να ολοκληρώσει το παζλ της αναζήτησης των ηρώων και τελικά εκείνον που λύνει το όλο μυστήριο.  Ο ρόλος του μάλλον ο πιο τραγικός απ' όλους τους χαρακτήρες των «κακών» αυτού του σεναρίου: δολοφόνος της κουνιάδας του από μοιραίο λάθος, πιστός, αφοσιωμένος σύζυγος που κρύβει μία ζωή από τη γυναίκα και τις κόρες του το τραγικό του μυστικό. Στο τέλος δέχεται σχεδόν στωικά την τιμωρία του, μένει μόνος του σε ένα άδειο σπίτι, βλέποντας την οικογένεια του να τον εγκαταλείπει.

Το «Παρά Πέντε» έχει μείνει γνωστό για την εξαιρετική επιλογή των ηθοποιών που υποδύθηκαν τον κάθε ρόλο. Ο Γιώργος Κοττανίδης δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλειος όταν υποδύθηκε τον λιγάκι μελαγχολικό και πονεμένο από το βαρύ του σφάλμα Τάκη Λημνιώτη, γράφοντας ιστορία σε μία από τις πιο πετυχημένης κωμωδίες που γυρίστηκαν ποτέ.

Δες στο βίντεο το τελευταίο, πολύ συγκινητικό επεισόδιο της πετυχημένης σειράς, ένα από τα οποία εμφανίζεται ο Γιώργος Κοτανίδης. 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS