Ο 8ος και τελευταίος κύκλος του Game of Thrones έχει προκαλέσει μαζική φρενίδα στους φανατικούς της σειράς που παρακολούθησαν με κομμένη ανάσα το πρώτο επεισόδιο. Και έπεται συνέχεια, αφού η πρεμιέρα μας άφησε με μία μεγάλη προσμονή για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μας περιμένουν κι άλλες ανατροπές και αναπάντες αποκαλύψεις; Ο χειμώνας θα έρθει, τελικά; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές ερωτήσεις που ταλανίζουν το μυαλό των πιο πιστών τηλεθεατών της σειράς που είναι για πολλούς, το κορυφαίο τηλεοπτικό προϊόν όλων των εποχών, αυτό μετά το οποίο οι κανόνες της τηλεοπτικής παραγωγής παίζονται αλλιώς. 

Η μανία γύρω από την πολύ πετυχημένη ιστορία τoυ GoT είχει οδηγήσει και σε άλλα φαινόμενα, με πιο ελκυστικό απ' όλα την προσπάθεια αρκετών να αναβιώσουν με διάφορα μέσα τον μακρινό κόσμο της σειράς. 

Μία ματιά στο Instagram προφίλ του Γερμανού φωτογράφου Kilian Schönberger θα σε πείσει πως το παραπάνω είναι εφικτό. Γιατί μία σειρά φωτογραφιών τραβηγμένες από τον πιστό φαν του Game of Thrones ζωντανεύει πραγματικά το σύμπαν του μεσαιωνικού κόσμου της ιστορίας, μίας ιστορίας γεμάτης ίντριγκες, μυστήριο, σκιές, ιπποτικά κάστρα, αίμα και πολύ χειμώνα.

Δες τις υπέροχες εικόνες που τράβηξε ο Schönberger.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram. 

TAGS