Διαδικτυακές φήμες τον ήθελαν 104 ετών, αλλά ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι 75. Τουλάχιστον στην περίπτωσή του, ωστόσο, η ηλικία δεν έχει και τόση σημασία, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι του έχει χαρίσει προσωνύμια όπως «ο γηραιότερος χίπστερ του Βερολίνου», «ο πιο κουλ παππούς του Βερολίνου» και «επισήμως ο πιο μοντέρνος παππούς στον κόσμο» (το τελευταίο, από τη Huffington Post). Το βέβαιο είναι ότι όταν μεγαλώσουμε θέλουμε να γίνουμε σαν τον Günther Krabbenhöft, την προσωποποίηση της διαχρονικής κομψότητας και της χαράς της ζωής.

Ο Günther, που γεννήθηκε στο Ανόβερο, στη Γερμανία, εργάστηκε ως σεφ για περίπου πενήντα χρόνια και παντρεύτηκε, αλλά μία δεκαετία αργότερα πήρε διαζύγιο - έχοντας αποκτήσει στο μεταξύ μια κόρη, την οποία μεγάλωσε μόνος. Στα ‘70s μετακόμισε στο Βερολίνο και, αργότερα, σε ένα διαμέρισμα στο Κρόιτσμπεργκ, το οποίο μοιράζεται με συγκάτοικο.

«Θέλω να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να είμαι χαρούμενος»

Το 2015, παππούς δύο εγγονιών πλέον, άρχισε να συχνάζει σε βερολινέζικα κλαμπ εξερευνώντας τη δραστήρια τέκνο σκηνή της πόλης και προσελκύοντας τα τοπικά και διεθνή μίντια. Δεν ήταν μόνο η ηλικία του, αλλά και το αψεγάδιαστο και ταυτόχρονα εμπνευστικό στυλ του, διαχρονικό αλλά με ένα παιχνιδιάρικο twist. Ο ίδιος, ωστόσο, έχει πει: «Νομίζω ότι ντύνομαι αρκετά φυσιολογικά. Ανέκαθεν ντυνόμουν έτσι. Όταν πήγαινα για δουλειά, όταν πηγαίνω για γυμναστική. Θέλω να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να είμαι χαρούμενος. Επίσης είναι μια αντανάκλαση του εσωτερικού εαυτού μου». Με την αειθαλή γοητεία και φαντασία του, θυμίζει την Άιρις Άπφελ και δεν αποκλείεται σύντομα να τον δούμε κι αυτόν πρέσβη σε κάποιο μεγάλο, διεθνές brand.

Δείτε φωτογραφίες του Günther:

Φωτογραφίες: Facebook

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS