Ο σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν, θα υποστηρίξει τον Γιάνη Βαρουφάκη και το ΜέΡΑ25 στην εκδήλωση που πραγματοποιεί για το κόμμα του την Τετάρτη ο πρώην υπουργός Οικονομικών.  

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης της ταινίας Ρόμα έρχεται μέχρι την Αθήνα προκειμένου να στηρίξει τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος, την Τετάρτη, στις 20 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει τους πρώτους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματός του, ΜέΡΑ25.  

Εκτός από τον Μεξικανό σκηνοθέτη, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά» (Τιμοκρέοντος 6Α - Νέος Κόσμος) θα δηλώσουν τη στήριξή τους ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας και μέλος του Progressive International Katrín Jakobsdóttir, ο Brian Eno, μουσικός, εικαστικός καλλιτέχνης και πολιτικός ακτιβιστής μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του DiEM25 και ο αμερικάνος οικονομολόγος και συγγραφέας, μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας του DiEM25 James K. Galbraith.  

Δες παρακάτω αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25

Το ΜέΡΑ25 και ο Γραμματέας του Γιάνης Βαρουφάκης σας καλούν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, στις 7 μμ στον πολυχώρο Άννα & Μαρία Καλουτά (Τιμοκρέοντος 6Α - Νέος Κόσμος) στην παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων για την Ευρωβουλή, κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.  

Εκτός από τους υποψήφιους που θα είναι παρόντες επί σκηνής, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πολύτιμοι φίλοι και σύμμαχοι θα δηλώσουν τη στήριξή τους.   Πιο συγκεκριμένα οι: Katrín Jakobsdóttir - Πρωθυπουργός της Ισλανδίας - Μέλος του Progressive International Brian Eno - Μουσικός, εικαστικός καλλιτέχνης και πολιτικός ακτιβιστής - Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του DiEM25 Alfonso Cuarón-Σκηνοθέτης, μέλος του DiEM25 James K. Galbraith - Αμερικάνος οικονομολόγος και συγγραφέας - Μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας του DiEM25 θα απευθύνουν χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.   Το ΜέΡΑ25 είναι η Διεθνιστική, Προοδευτική, Πατριωτική, Αντιμνημονιακή δύναμη σήμερα στην Ελλάδα.  

Το ΜέΡΑ25 είναι μέρος του πανευρωπαϊκού κινήματος DiEM25 και η ελληνική έκφραση της «Ευρωπαϊκής Άνοιξης», του πρώτου πανευρωπαϊκού εκλογικού σχηματισμού που κατεβαίνει ταυτόχρονα σε 11 χώρες με κοινό πρόγραμμα και πλατφόρμα για μια Νέα Συμφωνία για την Ευρώπη.  

Δες το τρέιλερ της πολυσυζητημένης ταινίας Ρόμα του Αλφόνσο Κουαρόν.

 

TAGS