ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Με ποιο διάσημο brand προϊόντων αντρικής περιποίησης πρόκειται να συνεργαστεί ο David Beckham;

Καμία σειρά αντρικής περιποίησης δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο πρεσβευτή από τον διεθνή ποδοσφαιριστή, που τώρα παίζει μπάλα και στο γήπεδο της ομορφιάς.

Με ποιο διάσημο brand προϊόντων αντρικής περιποίησης πρόκειται να συνεργαστεί ο David Beckham;

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής και διάσημος -όχι μόνο για τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά και για το φιλανθρωπικό του έργο- δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει μια εξίσου κορυφαία εταιρεία για να πραγματοποιήσει τη νέα του εμπορική ιδέα, τη δημιουργία μιας σειράς προϊόντων αντρικής περιποίησης. «Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνεργασία με την Biotherm Homme» δήλωσε ο David Beckham, που πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο πρώτος παγκόσμιος πρεσβευτής της Biotherm.
Η πολυτελής γαλλική φίρμα προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας Biotherm εγκαινίασε τη Biotherm Homme το 1985. Εδώ και 30 χρόνια, η Biotherm Homme -μία από τις 18 εμπορικές ονομασίες της L'Oréal Luxe- έχει διαδραματίσει πρωτοπόρο ρόλο στην περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας, δημιουργώντας λύσεις για την ικανοποίηση των ειδικών αναγκών του ανδρικού δέρματος, με προϊόντα όπως το επαναστατικό ενυδατικό τζελ Aquapower και την επανορθωτική κρέμα αναζωογόνησης Force Supreme.
«Σκεφτόμουν εδώ και καιρό τη δημιουργία μιας σειράς προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας. Ξεκινώντας τις συζητήσεις με τη Biotherm, η ιδέα μου πήρε σάρκα και οστά. Είναι το ίδιο φιλόδοξοι με εμένα και ανυπομονούμε να δείξουμε σε όλον τον κόσμο τους καρπούς της συνεργασίας μας» δήλωσε με χαρά ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Βρετανίας.
Και ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για πολύ, καθώς η πρώτη καμπάνια του David Beckham με την Biotherm Homme, για το N°1 ενυδατικό προϊόν Aquapower, θα εμφανιστεί στο διαδίκτυο τον Ιούνιο.

Μέσα από τη μακρόχρονη αυτή συνεργασία, η Biotherm Homme και «ο πιο σέξυ εν ζωή άντρας» (σύμφωνα με το περιοδικό People) σκοπεύουν να επηρεάσουν την αντίληψη του ανδρικού πληθυσμού για την περιποίηση της επιδερμίδας.
Όπως δήλωσε και ο David Fridlevski, Γενικός Διευθυντής της Biotherm, «η συνεργασία της Biotherm Homme και του David Beckham πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα στα προϊόντα ανδρικής περιποίησης και να προωθήσει την ηγετική θέση της φίρμας μας. Είναι η πρώτη φορά που μια ανδρική διασημότητα αυτού του βεληνεκούς δημιουργεί μια συλλογή προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας. Είμαστε υπερήφανοι που ο David Beckham επέλεξε εμάς για την υλοποίηση του οράματός του για την περιποίηση της επιδερμίδας και με χαρά τον καλωσορίζουμε ως νέο πρεσβευτή της φίρμας μας».

Read Next

27 Οκτ 2021

«Επειδή αφήνω κληρονομιά στα παιδιά μου αυτή την ασθένεια, να προσέχεις»

Όταν ο Γιώργος Γεννηματάς είχε εκφράσει την ανησυχία του για την υγεία και το μέλλον των παιδιών του.

22 Οκτ 2021

O τραγικός θάνατος του Brandon Lee που σκοτώθηκε από prop gun στα γυρίσματα του The Crow

Ο 28χρονος ηθοποιός έπεσε νεκρός το 1993 κατά τη διάρκεια γυρισμάτων από όπλο που όλοι νόμιζαν ότι ήταν γεμάτο με ψεύτικες σφαίρες.

Περισσότερα από

Men

19 Οκτ 2021

Ο Κιάνου Ριβς κουβαλάει μόνος του τον εξοπλισμό του συνεργείου στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στο Παρίσι και αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι είναι ο πιο ωραίος τύπος σε ολόκληρο το Χόλιγουντ.

15 Σεπ 2021

«Είναι σαν τον άνεμο»: Η προβληματική σχέση του Πάτρικ Σουέζι με τη σύζυγό του, Λίσα, έκρυβε μυστικά

«Είχαν έναν άρρωστο, κακοποιητικό γάμο», θα ισχυριστεί άτομο από το στενό, φιλικό τους περιβάλλον.

02 Σεπ 2021
02 Σεπ 2021

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Η αγωνιστική Porsche του συγκρούστηκε με δέντρο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε χρειάστηκαν περισσότερες από δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

31 Αυγ 2021

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά έχασα τον σεβασμό μου για εκείνον»

Το ξέσπασμα του Άντι Μάρεϊ που κατηγόρησε τον Έλληνα τενίστα για «στρατηγική» κατά τη διάρκεια του αγώνα.

27 Αυγ 2021

Πέθανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ηλικία 82 ετών

Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο.

26 Αυγ 2021

«Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν με αγάπησε»: Η μητέρα του Χιου Τζάκμαν τον εγκατέλειψε όταν ήταν 8 ετών

Παρόλα αυτά εκείνος τη συγχώρεσε. Σήμερα ποζάρουν αγκαλιασμένοι στο ίνσταγκραμ.

25 Αυγ 2021

Όταν ο Τσάρλι Γουάτς έριξε μπουνιά στον Μικ Τζάγκερ σε έναν από τους πιο θρυλικούς τσακωμούς του ροκ

«Που είναι ο γ@@@@ένος ντράμερ μου;» φώναξε μία νύχτα μεθυσμένος ο Τζάγκερ. Τότε ο Γουάτς του όρμηξε λέγοντας: «Εσύ είσαι ο γ@@@@ένος τραγουδιστής μου».

20 Αυγ 2021

Mία σύντομη ζωή, ένα τραγικό τέλος: Στο φως τα αρχεία του FBI για τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν

Ο Κομπέιν πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου 1994, ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που μέχρι και σήμερα θεωρούν ότι ο τραγουδιστής των Nirvana δολοφονήθηκε.