Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής και διάσημος -όχι μόνο για τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά και για το φιλανθρωπικό του έργο- δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει μια εξίσου κορυφαία εταιρεία για να πραγματοποιήσει τη νέα του εμπορική ιδέα, τη δημιουργία μιας σειράς προϊόντων αντρικής περιποίησης. «Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνεργασία με την Biotherm Homme» δήλωσε ο David Beckham, που πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο πρώτος παγκόσμιος πρεσβευτής της Biotherm.
Η πολυτελής γαλλική φίρμα προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας Biotherm εγκαινίασε τη Biotherm Homme το 1985. Εδώ και 30 χρόνια, η Biotherm Homme -μία από τις 18 εμπορικές ονομασίες της L'Oréal Luxe- έχει διαδραματίσει πρωτοπόρο ρόλο στην περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας, δημιουργώντας λύσεις για την ικανοποίηση των ειδικών αναγκών του ανδρικού δέρματος, με προϊόντα όπως το επαναστατικό ενυδατικό τζελ Aquapower και την επανορθωτική κρέμα αναζωογόνησης Force Supreme.
«Σκεφτόμουν εδώ και καιρό τη δημιουργία μιας σειράς προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας. Ξεκινώντας τις συζητήσεις με τη Biotherm, η ιδέα μου πήρε σάρκα και οστά. Είναι το ίδιο φιλόδοξοι με εμένα και ανυπομονούμε να δείξουμε σε όλον τον κόσμο τους καρπούς της συνεργασίας μας» δήλωσε με χαρά ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Βρετανίας.
Και ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για πολύ, καθώς η πρώτη καμπάνια του David Beckham με την Biotherm Homme, για το N°1 ενυδατικό προϊόν Aquapower, θα εμφανιστεί στο διαδίκτυο τον Ιούνιο.

Μέσα από τη μακρόχρονη αυτή συνεργασία, η Biotherm Homme και «ο πιο σέξυ εν ζωή άντρας» (σύμφωνα με το περιοδικό People) σκοπεύουν να επηρεάσουν την αντίληψη του ανδρικού πληθυσμού για την περιποίηση της επιδερμίδας.
Όπως δήλωσε και ο David Fridlevski, Γενικός Διευθυντής της Biotherm, «η συνεργασία της Biotherm Homme και του David Beckham πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα στα προϊόντα ανδρικής περιποίησης και να προωθήσει την ηγετική θέση της φίρμας μας. Είναι η πρώτη φορά που μια ανδρική διασημότητα αυτού του βεληνεκούς δημιουργεί μια συλλογή προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας. Είμαστε υπερήφανοι που ο David Beckham επέλεξε εμάς για την υλοποίηση του οράματός του για την περιποίηση της επιδερμίδας και με χαρά τον καλωσορίζουμε ως νέο πρεσβευτή της φίρμας μας».

 

 

 

TAGS