«Μα η φιλία είναι φιλία, θέλει παιχνίδι και ταξίδι κι αλητεία. Ναι η φιλία είναι φιλία, θέλει ξενύχτι κι αμπελοφιλοσοφία, θέλει τέχνη και θυσία, καυγάδες, μπελάδες και παιδικά αστεία… Πάει κιόλας ένας χρόνος χωρίς τον Λαυρέντη μας. Ένα σπουδαίο τραγουδοποιό, έναν απλό, ντόμπρο και παθιασμένο άνθρωπο. Είμαστε τυχεροί που έζησε ανάμεσα μας και για την τεράστια κληρονομιά που μας άφησε. Ευχαριστούμε φίλε…» έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου σε μια ανάρτησή του στο ίνσταγκραμ με αφορμή τον ένα χρόνο απο τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και συγκίνησε.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών, το 2019, από καρδιακή προσβολή, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο και τους θαυμαστές του. 

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ για την απώλεια του καρδιακού του φίλου. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τον Λαυρέντη, ενώ στη λεζάντα σημείωσε το τραγούδι του «Χωρίς Αμορτισέρ», το οποίο μιλάει για την φιλία. 

 

Δείτε την ανάρτησή του: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ενώ στο αμέσως προηγούμενο ποστ είχε ανεβάσει πάλι κάτι στη μνήμη του φίλου του: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ας θυμηθούμε το τραγούδι Κι Όλο Σερφάρω που είχαν τρα;γουδήσει μαζί:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS