0
SHARES

Η ANTHELIOS, η Νο 1 Γαλλική σειρά δερμοκαλλυντικής αντιηλιακής προστασίας στον κόσμο που συνιστούν πάνω από 60,000 δερματολόγοι, με χαρά ανακοινώνει ότι για 3η συνεχή χρονιά είναι υπερήφανος Suncare Partner των Ολυμπιονικών της Ιστιοπλοΐας στα 470, Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή. Προστατεύει τους Έλληνες Πρωταθλητές που εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο, κάνοντας το άθλημα που αγαπούν!!

Δεν είναι απλά άλλη μια χρονιά με τη La Roche-Posay, είναι μια σχέση Ζωής” δηλώνει ο Παναγιώτης Μαντής ενώ ο Παύλος Καγιαλής συμπληρώνει “Η αγάπη μας για την ιστιοπλοΐα έρχεται μαζί με ένα μεγάλο τίμημα που είναι η έκθεσή μας στον ήλιο. Νιώθουμε πολύ τυχεροί που η La Roche-Posay μας προστατεύει από ένα τόσο μεγάλο κίνδυνο, ώστε να συνεχίσουμε απερίσπαστα να κατακτούμε τους στόχους μας

Τα δερματολογικά εργαστήρια της La Roche-Posay έχουν μια σαφή αποστολή: να προαγάγουν και να προστατεύουν τη δημόσια υγεία. Για να επιτευχθεί αυτό, παρέχεται αντιηλιακή προστασία μέγιστης αποτελεσματικότητας, κατάλληλη για όλους τους τύπους ευαίσθητου δέρματος. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα φίλτρων XL-Protect προσφέρει την ευρύτερη προστασία από τον ήλιο, συνδυάζοντας αναγνωρισμένα ορυκτά και οργανικά φίλτρα, προσεκτικά επιλεγμένα για το εξαιρετικό περιβαλλοντικό τους προφίλ.

Τα ANTHELIOS προσαρμόζονται στις ανάγκες του καθενός με τις κατάλληλες και ασφαλείς συνθέσεις, πρακτικές συσκευασίες και υφές για κάθε τύπο δέρματος, κάτι που τα κάνει κατάλληλα για όσους αθλούνται στην ύπαιθρο, τα παιδιά, τα βρέφη, τα άτομα με παθήσεις που προκαλούν φωτοευαισθησία, ακόμα και τις πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως είναι οι καρκινοπαθείς.

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ

Επιστρέφοντας δυναμικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το 2019, ο Παναγιώτης και ο Παύλος δηλώνουν "Το 2019 είναι μια χρονιά ιδιαίτερης σημασίας δεδομένου ότι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται τον Aύγουστο στηv Ιαπωνία, θα δοθούν άλλα 4 εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Εμείς σαφώς πρωταρχικό στόχο θέτουμε τη διασφάλιση του εισιτηρίου για τη χώρα μας, και ιδανικά θα θέλαμε να συνοδέψουμε την πρόκριση με άλλο ένα παγκόσμιο μετάλλιο. Το επίπεδο είναι υψηλό, ο ανταγωνισμός δύσκολος αλλά είμαστε γεμάτοι αισιοδοξία και η χρονιά ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς."

Ήδη η προετοιμασία των Ελλήνων Ολυμπιονικών έχει ξεκινήσει από το Miami της Αμερικής κερδίζοντας τον πρώτο διεθνή αγώνα της χρονιάς το, NORTH AMERICAN CHAMPIONSHIP. Επόμενος προορισμός είναι η Πάλμα ντε Μαγιόρκα στην Ισπανία όπου μεταξύ 30/03-­‐07/04 αγωνίζονται στο TROFEO S.A.R PRINCESA SOFIA IBEROSTAR. Στην συνέχεια θα συμμετάσχουν στο World Cup στην Genova της Ιταλίας.

TAGS