Το JOOP! WOW!, το νέο ανδρικό άρωμα του οίκου JOOP! μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι μεταμόρφωσης: ένα ταξίδι που οδηγεί από μια πρωτόγονη κατάσταση σε μια κατάσταση δύναμης, σιγουριάς, επιτυχίας. Το JOOP! WOW! επεκτείνει σε διαφορετικά μονοπάτια τον οίκο αρωμάτων JOOP! και εκφράζει τον θεληματικό άντρα που διαθέτει ελεύθερο πνεύμα και δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι, στον εαυτό του ή στους άλλους.

Το μόνο που του λείπει είναι η τελευταία πινελιά, η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά…

Αποφασιστικός και αντισυμβατικός, με παρουσία που μαγνητίζει, ο άνδρας JOOP! WOW! είναι πάντα έτοιμος να υπερβεί τον εαυτό του. Αδάμαστος, με φυσικό χάρισμα, ανανεώνεται αδιάκοπα, αναζητώντας την έξαψη και τις έντονες συγκινήσεις.

Για αυτό, ακολουθεί πάντα το ένστικτό του, παραμένοντας πιστός στην αυθεντική, αληθινή και ακατέργαστη φύση του, που κρύβεται κάτω από το προσωπείο.

Το JOOP! WOW! προκαλεί μια αναπάντεχη εξάρτηση που οφείλεται στις δροσερές νότες και τις νότες ξύλων. Παίζοντας με τις αντιθέσεις και τις υπερβολές, μεταφράζει το ελεύθερο πνεύμα της έκπληξης, ενσαρκώνει μια ζωηρή προσωπικότητα, μια νέα διάθεση. Συναρπαστικό και πρωτοπόρο, είναι ένα άρωμα που στοχεύει κατευθείαν στην ουσία και είναι φτιαγμένο από τα πιο θεσπέσια συστατικά.

Στην καρδιά του αρώματος, το πλούσιο Βάλσαμο, το αρχοντικό Βετιβέρ και το Γεράνι, δημιουργούν ένα μεθυστικό ίχνος, γεμάτο αρρενωπότητα, ένταση και ουσία. Το άρωμα, μαγεύει ολοκληρωτικά με ένα χαρμάνι πλούσιων ευωδιών που συνθέτουν τη βάση του αρώματος και αποτελείται από αισθησιακούς Σπόρους Τόνκα και Cashmeran, εμπλουτισμένα με ζεστές νότες βανίλιας.

TAGS