Στα νέα επεισόδια του The Last Dance εξετάζεται η απώλεια του James Jordan αλλά και όλες οι συνέπειες που αυτή τροφοδότησε.

Δεν χωρά αμφιβολία πως κάθε πραγματικός φίλος της πορτοκαλί μπάλας -αλλά όχι μόνο αυτής- περιμένει πώς και πώς κάθε φορά τα νέα επεισόδια του The Last Dance. Δικαίως και χωρίς καν να έχουν προβληθεί ακόμη τα δύο τελευταία μέρη, θεωρείται ήδη ένα από τα κορυφαία ντοκιμαντέρ της χρονιάς και ένα από τα καλύτερα που έχουν γυριστεί ποτέ με θέμα τα σπορ. 

Στο 7ο επεισόδιο της παραγωγής του Jason Hehir όμως το The Last Dance εξελίχθηκε σε κάτι πολύ περισσότερο. Η ιστορία ξέφυγε από την πορεία των Chicago Bulls προς τον 6ο τίτλο τους στο ΝΒΑ και το δεύτερο three-peat εντός της δεκαετίας των 90s: Το εν λόγω μέρος έγινε η ιστορία ενός παιδιού που έχασε τον πατέρα του.

Ακούς πολλούς ανθρώπους να μιλούν για τη σχέση του Mike με τον James Jordan και το πόσο στενά δεμένοι ήταν - ακόμη και τον ίδιο τον Air. Το πρόσωπο του Jordan όταν απευθύνεται στον Hehir αλλά και το φινάλε του 8ου επεισοδίου μαρτυρούν τα πάντα. "Ήταν η φωνή της λογικής που πάντοτε με καθοδηγούσε και πάντοτε μου έβαζε νέες προκλήσεις. Αυτός ακριβώς είναι ο τύπος πατέρα που είχα" λέει χαρακτηριστικά ο Mike, πριν ακολουθήσει η ερώτηση του σκηνοθέτη: "Σαν φίλος;". "Ναι, ακριβώς σαν φίλος" απαντά ο Air, παλεύοντας να μην δακρύσει. 

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com.gr

 

Φωτό: YouTube

TAGS