ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιώργος και Χάρης Ντάβλας: Το μεγάλο πάρτι, η ζωή στα 90s και η πορεία μιας ισχυρής ένωσης

Τα δύο αδέρφια, το όνομα των οποίων είναι συνδεδεμένο με τα πιο επιτυχημένα events της πόλης, μιλούν στο Woman TOC για τη ζωή στα 90s και την πορεία τους

Γιώργος και Χάρης Ντάβλας: Το μεγάλο πάρτι, η ζωή στα 90s και η πορεία μιας ισχυρής ένωσης

Μαγεμένος από την όπερα, μικρός αλλά με μεγαλεπίβολα σχέδια, ο Γιώργος Ντάβλας, γνώριζε πολύ καλά τι ήθελε να κάνει στη ζωή του. Συνάντησε από νωρίς μεγάλες προσωπικότητες και γαλαζοαίματους, ανθρώπους που τον βοήθησαν και στην πορεία εισέπραξαν την εκτίμηση και την αγάπη του. Είναι πληθωρικός, με πηγαίο χιούμορ και λατρεύει την τέχνη, το διάβασμα, και την επικοινωνία με τους ανθρώπους.

Σίγουρα το Lifestyle έχει αλλάξει από αυτό που είχαμε στο μυαλό μας στα 90s. Τότε όλα ήταν πολύ καινούργια για εμάς.

Πριν από 10 χρόνια ο Γιώργος και ο κομψός και χαρισματικός αδερφός του Χάρης αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας την εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Davlas & Partners. Το ταλέντο του Γιώργου στην επικοινωνία και το δυνατό χαρτί του Χάρη στις καινοτόμες ιδέες, δημιούργησαν μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στον χώρο των δημοσίων σχέσεων. Και πρόσφατα το γιόρτασαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της αθήνας.

Γιώργος και Χάρης Ντάβλας: Το μεγάλο πάρτι, η ζωή στα 90s και η πορεία μιας ισχυρής ένωσης
O Γιώργος Ντάβλας βγάζει selfie με τον Θέμη Γεωργαντά, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Κώστα Μαρτάκη και την Ελένη Φουρέιρα στο πάρτι που διοργάνωσαν για τα 10 χρόνια Davlas&Partners στη Μεγάλη Βρετάνια.
Κατερίνα Καινούργιου, Έλενα Γαλίφα και Αθηνά Οικονομάκου.
Το πάρτι στη Μεγάλη Βρετάνια για τα 10 χρόνια Davlas & Partners
Γιώργος Μαζωνάκης
Ρίκα Διαλυνά
Γιώργος Αρσενάκος, Χάρης Ντάβλας και Πάρις Κασιδόκωστας
Χάρης και Γιώργος Ντάβλας

Η εταιρεία σας, Davlas & Partners, έκλεισε πρόσφατα 10 χρόνια στον χώρο του PR και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι. Πώς ξεκίνησαν όλα για την εταιρεία;
Xάρης-Όλα ξεκίνησαν όταν αποχώρησα από την δουλειά μου ως διευθυντής επικοινωνίας στην εταιρεία Grecotel και αποφασίσαμε με τον Γιώργο να ξεκινήσουμε κάτι δικό μας! Ο Γιώργος είχε ήδη ξεκινήσει να κινείται σε αυτό το χώρο, επομένως ήταν μία φυσική εξέλιξη να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Θυμάμαι ξεκινήσαμε σε ένα μικρό γραφείο στη Βας. Σοφίας ανάμεσα σε πολλά χαρτιά, λίστες, περιοδικά και ιδέες που προσπαθούσαμε να οργανώσουμε.

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν γνώρισα την πριγκίπισσα Diana. Την θαύμαζα πριν τη γνωρίσω, την εκτίμησα όταν το έκανα. Ήταν ένας άνθρωπος τόσο απλός και τόσο δυνατός παράλληλα.

Ποιες είναι οι ανάγκες της σημερινής αγοράς στο χώρο των Δημοσίων Σχέσεων;
Χάρης-Χρειάζεται να είσαι πιο ακριβής και πιο άμεσος! ο κόσμος έχεις εξοικειωθεί με την έννοια των δημοσίων σχέσεων, γνωρίζει ακριβώς τι θέλει και πώς να το πετύχει. Παράλληλα τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας καθιστώντας τα ένα πολύ δυνατό μέσο επικοινωνίας. Η δική μας δουλειά είναι να συνδυάσουμε τις κλασσικές θέσεις των δημοσίων σχέσεων με τα καινούργια δεδομένα που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας.

Μίλτος Καμπουρίδης, Μαρίνα Βερνίκου και Γιώργος Ντάβλας
Ο Γιώργος Ντάβλας με την Ελένη Μενεγάκη

Πατρίτσια Μίλλικ Περιστέρη
Τάμτα
Ο Χάρης Ντάβλας με τον Κώστα Μαρτάκη

Μαριάννα Λάτση, Γιώργος Ντάβλας, Έλενα Ντάβλα
Ζωή Λάσκαρη, Βάνα Μπάρμπα, Λάκης Γαβαλάς και Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου

Το όνομα Γιώργος Ντάβλας, συνόδευε πάντα τα άρθρα και τα θέματα στα ΜΜΕ για την κοσμική Αθήνα. Ποιο είναι τελικά το μυστικό σου και μετά από τόσα χρόνια παραμένεις στην κορυφή του PR?
Γιώργος-δεν νομίζω πως υπάρχουν μυστικές συνταγές, πέρα από την αγάπη για αυτό που κάνουμε! Ο κάθε ένας που αγαπάει τόσο τη δουλειά του μπορεί να βρεθεί στην κορυφή.



Πάρτι, events, μοντέλα και μια Αθήνα που στα 90s ζούσε σε ξέφρενους ρυθμούς. Tι έχει αλλάξει το 2016; Και πώς εκλαμβάνετε εσείς αυτή την αλλαγή (είναι για καλό;)
Χάρης-Σίγουρα το Lifestyle έχει αλλάξει από αυτό που είχαμε στο μυαλό μας στα 90s. Τότε όλα ήταν πολύ καινούργια για εμάς. Προσπαθούσαμε όλοι να ενστερνιστούμε τη ζωή της Ευρώπης και να περάσουμε και στη χώρα μας αυτό που γινόταν στις υπόλοιπες μεγάλες χώρες. Φυσικά και υπήρχε μία ανεξέλεγκτη «τρέλα» γύρω από αυτό, όπως φυσικά και οι αναμνήσεις μία κοσμικής Αθήνας που δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά. Προφανώς και αυτό έχει αλλάξει μετά από τόσα χρόνια και δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά! Προσπαθούμε κι εμείς να προχωράμε παράλληλα με την καθημερινότητα και τις δικές της εξελίξεις. Συμμορφωνόμαστε στα νέα δεδομένα, όπως αυτά ορίζονται από όλους τους τομείς της ζωής μας, από τα τεχνολογικά επιτεύγματα, μέχρι την αλλαγή της νοοτροπίας.

Εκδήλωση για τα 8 χρόνια Qatar Airways στην Ελλάδα
Η Τοms στην Ελλάδα
Εγκαίνια Cartier στη Βουκουρεστίου
Εορτασμός για τα 10 χρόνια Tommy Hilfiger στην Ελλάδα με καλεσμένους τη Σίνθια Νίξον και τον Χιού Τζάκμαν.
Εκδήλωση Dom Perignon στο ξενοδοχείο King George
Εγκαίνια του Golden Hall
Eγκαίνια καταστήματος Dolce & Gabbana στη Σταδίου
Η Jennifer Lopez στην Ελλάδα
Private dinner στο Μουσείο της Ακρόπολης για τα εγκαίνια της Max Mara
Eγκαίνια καταστήματος Prada στη Βουκουρεστίου


Πριγκίπισες,ακαδημαϊκοί, μοντέλα με διεθνή καριέρα, αθλητές, εξέχοντες άνθρωποι του πολιτισμού. Όλοι έχουν αφεθεί στα χέρια σου Γιώργο. Ποια είναι η πιο συγκινητική στιγμή που έζησες;
Γιώργος-Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν γνώρισα την πριγκίπισσα Diana. Την θαύμαζα πριν τη γνωρίσω, την εκτίμησα όταν το έκανα. Ήταν ένας άνθρωπος τόσο απλός και τόσο δυνατός παράλληλα. Είχε έρθει στην Ελλάδα να επισκεφθεί ένα νεαρό παιδί που ήταν πολύ άρρωστο και στις μέρες που έμεινε στη χώρα μας τη γνώρισα. Η γνωριμία αυτή εξελίχθηκε σε μία πραγματική φιλία που κράτησε και τα επόμενα χρόνια και που είμαι πραγματικά ευγνώμων γι αυτή.

Ο Γιώργος Ντάβλας και η πριγκίπισσα Νταϊάνα


Γιώργο, αν δεν έκανες αυτό που κάνεις (με επιτυχία) τόσα χρόνια, θα μπορούσες ίσως τώρα να είσαι ένας μεγάλος τραγουδιστής της Όπερας;
Γιώργος-ενώ αγαπάω τόσο την όπερα δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνω. Νομίζω ότι πάντα κάτι θα μου έλειπε.

Τι να περιμένουμε από την Davlas & Partners στο μέλλον;
Χάρης-Ας ελπίσουμε πολλά ακόμα επιτυχημένα χρόνια και εκδηλώσεις που θα μας χαρακτηρίζουν και συνεργασίες που θα μας ακολουθούν.

Read Next

27 Οκτ 2021

«Επειδή αφήνω κληρονομιά στα παιδιά μου αυτή την ασθένεια, να προσέχεις»

Όταν ο Γιώργος Γεννηματάς είχε εκφράσει την ανησυχία του για την υγεία και το μέλλον των παιδιών του.

22 Οκτ 2021

O τραγικός θάνατος του Brandon Lee που σκοτώθηκε από prop gun στα γυρίσματα του The Crow

Ο 28χρονος ηθοποιός έπεσε νεκρός το 1993 κατά τη διάρκεια γυρισμάτων από όπλο που όλοι νόμιζαν ότι ήταν γεμάτο με ψεύτικες σφαίρες.

Περισσότερα από

Men

19 Οκτ 2021

Ο Κιάνου Ριβς κουβαλάει μόνος του τον εξοπλισμό του συνεργείου στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στο Παρίσι και αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι είναι ο πιο ωραίος τύπος σε ολόκληρο το Χόλιγουντ.

15 Σεπ 2021

«Είναι σαν τον άνεμο»: Η προβληματική σχέση του Πάτρικ Σουέζι με τη σύζυγό του, Λίσα, έκρυβε μυστικά

«Είχαν έναν άρρωστο, κακοποιητικό γάμο», θα ισχυριστεί άτομο από το στενό, φιλικό τους περιβάλλον.

02 Σεπ 2021
02 Σεπ 2021

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Η αγωνιστική Porsche του συγκρούστηκε με δέντρο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε χρειάστηκαν περισσότερες από δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

31 Αυγ 2021

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά έχασα τον σεβασμό μου για εκείνον»

Το ξέσπασμα του Άντι Μάρεϊ που κατηγόρησε τον Έλληνα τενίστα για «στρατηγική» κατά τη διάρκεια του αγώνα.

27 Αυγ 2021

Πέθανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ηλικία 82 ετών

Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο.

26 Αυγ 2021

«Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν με αγάπησε»: Η μητέρα του Χιου Τζάκμαν τον εγκατέλειψε όταν ήταν 8 ετών

Παρόλα αυτά εκείνος τη συγχώρεσε. Σήμερα ποζάρουν αγκαλιασμένοι στο ίνσταγκραμ.

25 Αυγ 2021

Όταν ο Τσάρλι Γουάτς έριξε μπουνιά στον Μικ Τζάγκερ σε έναν από τους πιο θρυλικούς τσακωμούς του ροκ

«Που είναι ο γ@@@@ένος ντράμερ μου;» φώναξε μία νύχτα μεθυσμένος ο Τζάγκερ. Τότε ο Γουάτς του όρμηξε λέγοντας: «Εσύ είσαι ο γ@@@@ένος τραγουδιστής μου».

20 Αυγ 2021

Mία σύντομη ζωή, ένα τραγικό τέλος: Στο φως τα αρχεία του FBI για τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν

Ο Κομπέιν πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου 1994, ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που μέχρι και σήμερα θεωρούν ότι ο τραγουδιστής των Nirvana δολοφονήθηκε.