Τρεις νεκροί και χιλιάδες κατεστραμμένα σπίτια είναι ο απολογισμός του μεσογειακού κυκλώνα στην πόλη που χτύπησε πιο άγρια, την Καρδίτσα, και διάφοροι φορείς έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να υποστηρίξουν τους κατοίκους της. Ανάμεσα στους μεγαλύτερους υποστηρικτές αναδείχθηκε η οικογένεια Αντετοκούνμπο

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επικοινώνησε με τον Αθλητικό Σύλλογο Καρδίτσας, «εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών» σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου. Το ίδιο κείμενο συνεχίζει ως εξής: «Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».

Παρόλο που μια πρόσφατη δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αμερικανικό ντοκιμαντέρ, «η Ελλάδα είναι μια χώρα λευκών ανθρώπων και είναι δύσκολο για ανθρώπους με τον τύπο της επιδερμίδας μου», ερμηνεύτηκε από κάποιους σαν έλλειψη ευγνωμοσύνης προς τη χώρα στην οποία μεγάλωσε, η οικογένεια Αντετοκούνμπο έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη της για την Ελλάδα. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές χειρονομίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η απόφασή του να ιδρύσει ακαδημία μπάσκετ για άπορα παιδιά στα Σεπόλια.

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS