Ο Χιου Τζάκμαν, παρόλο που υποδύεται τον “Wolverine” στην ομώνυμη ταινία, ελάχιστα έως καθόλου θα λέγαμε ότι φέρει τα χαρακτηριστικά αυτού του σκληρού υπερήρωα, ο οποίος με την μυική του δύναμη κερδίζει πάντα τον εχθρό. Ο διάσημος ηθοποιός, ωστόσο, διατηρεί και στην αληθινή του ζωή «υπερδυνάμεις», οι οποίες τον βοήθησαν να μεγαλώσει μόνος του σαν παιδί και να γίνει ένας σπουδαίος ηθοποιός, μα πάνω απο όλα άνθρωπος. Όπως αποκάλυψε στο παρελθόν ο χολιγουντιανός star, η μητέρα του τον εγκατέλειψε σε ηλικία μόλις 8 ετών για να πάει να ζήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε μια αναπάντεχη στιγμή, χωρίς να πρόλαβε καν να την αποχαιρετήσει. «Μεγάλωσα φοβισμένος και απογοητευμένος απο τους ανθρώπους. Είχα φοβίες για το σκοτάδι, τα ύψη, καταστάσεις που με οδήγησαν να γίνω ένας θυμωμένος έφηβος», είχε ανέφερε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η πίκρα και ο θυμός φαίνεται πως καταλάγιασαν με το πέρασμα του χρόνου, ενώ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή, διαδραμάτισε και ο γάμος του με την σύζυγο Ντέμπορα-Λι Φαρνές. Στα 25 χρόνια έγγαμου βίου, ο Τζάκμαν έχει εξομολογηθεί επανειλημμένως δημόσια πόσο ευγνώμων νιώθει που έχει στο πλάι του αυτή την γυναίκα, η οποία τον βοήθησε να ξεπεράσει «τραυματικές» εμπειρίες, όπως χαρακτήρισε ο ίδιος την εγκατάλειψη που βίωσε απο την μητέρα του.

Ο 53χρόνος ηθοποιός, μάλιστα, άφησε τις δυσκολίες αυτές πίσω του, όταν με την αγαπημένη του Φαρνές υιοθέτησαν δύο παιδιά, την 16χρόνη πλέον Άβα και τον 21χρόνο Όσκαρ. Για τα δύο αυτά παιδιά, ο Χιου Τζάκμαν έγινε ο γονιός που ποτέ δεν είχε εκείνος, αλλά και εκείνα τον βοήθησαν να γίνει περισσότερο κατανοητικός και επιεικής, εξομολογείται. “Πίστευα πάντα πως θα γυρίσει πίσω η μητέρα μου αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Θυμάμαι πως έφυγε από το σπίτι με μια πετσέτα στο κεφάλι, λέγοντας ένα σκέτο αντίο. Μάλλον αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να το αποφασίσει. Ωστόσο, δεν πίστεψα ποτέ ότι η μητέρα μου δεν με αγάπησε”, λέει χαρακτηριστικά ο star, ο οποίος αποφάσισε να δείξει κατανόηση στην στάση της μητέρας του, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνη, έχοντας να μεγαλώσει μόνη της πέντε παιδιά, χωρίς την υποστήριξη του πατέρα του.

Δεν πίστεψα ποτέ ότι η μητέρα μου δεν με αγάπησε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο Χιου Τζάκμαν το 2011 αποκάλυψε πως συγχώρεσε την μητέρα του για όσα έγιναν στο παρελθόν, “επιλέγοντας την ειρήνη και όχι τον θυμό απέναντί της”. «Στα 43 μου κάναμε ειρήνη μεταξύ μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Ήμουν πάντα βαθιά συνδεδεμένος με την μητέρα μου. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί της πλέον», δήλωσε. Η τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού στον λογαριασμό του στο ίνσταγκραμ, μαρτυράει την συγχώρεση αυτή, αφού οι δύο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαρούμενοι ο ένας προς τον άλλον.

Επιλέγοντας την ειρήνη και όχι τον θυμό απέναντί της

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κεντρική Φωτογραφία: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS