ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

9 άντρες στη σκιά των διάσημων γυναικών τους. Ένα εναλλακτικό role playing.

Πως διατηρούνται οι ισορροπίες όταν η θέση ισχύος στα ζευγάρια του Χόλιγουντ μεταφέρεται στο ασθενές φύλο; 9 στιλάτα ζευγάρια διαθέτουν τη συνταγή της επιτυχίας.

9 άντρες στη σκιά των διάσημων γυναικών τους. Ένα εναλλακτικό role playing.

Τους γνωρίσαμε μέσα από τις σχέσεις τους με τις διάσημες συντρόφους τους. Ή καλύτερα για να μην τους αδικούμε ήρθαν στην επιφάνεια λόγω της φήμης ένος σούπερμόντελ ή μίας ηθοποιού του Χόλιγουντ με την οποία εθεάθησαν αρχικά σε παπαρατσίστικες στιγμές και εν συνεχεία ακολούθησαν οι red carpet εμφανίσεις ή ακόμα και ένας λαμπερός γάμος. Τα ζευγάρια που καθιερώθηκαν στο μυαλό μας ως fashion conscious και οι άντρες που κρατούν τις ισορροπίες στα ασταμάτητα φλας.

Evan Spiegel και Miranda Kerr

O κύριος Snapchat (ιδρυτής του δημοφιλούς social application) δεν συναγωνίζεται σε δημοτικότητα μόνο τη σύντροφό του και σουπερμόντελ από την Αυστραλία αλλά και αυτή του πρώην της, του Πειρατή Ορλάντο (Μπλουμ). Τραγική ειρωνεία για τον social media maker εκατομμυρίων followers.

9 άντρες στη σκιά των διάσημων γυναικών τους. Ένα εναλλακτικό role playing.

Michael Polish και Kate Bosworth

Αυτή μία λαμπερή σταρ του Χόλιγουντ, ένα ακόμα κορίτσι της διπλανής πόρτας και αυτός σκηνοθέτης. Με τον Michael πίσω από τις κάμερες και την Kate μπροστά στο φακό, το ζευγάρι έχει κλείσει ήδη 2 χρόνια έγγαμου βίου.

Justin O'Shea και Veronika Heilbrunner

O Buying Director του πολυτελούς e-shop mytheresa.com και η Style Editor του Γερμανικού Harper's Bazaar αποτελούν τους πιο συχνούς θαμώνες των front rows και τα αγαπημένα είδωλα των streetstyle φωτογράφων. Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αυθεντικά stylish ζευγάρια παγκοσμίως.

Jamie Hince και Kate Moss

Είναι και κάποιες γυναίκες όπως η Κate, όπου ο όρος δημοφιλής είναι λίγος αφού μόνο και μόνο η προσφώνηση του μικρού της ονόματος είναι αρκετή για να την αναγνωρίσουμε. Τι κι αν o 46χρονος κιθαρίστας των The Kills, Jamie μετρά χιλιάδες fans η σύζυγος παραμένει είδωλο.

Johannes Huebl και Olivia Palermo

Ίσως το πιο ραφιναρισμένο ζευγάρι της λίστας. Οι ατσαλάκωτες εμφανίσεις τους συναγωνίζονται τη δημοτικότητά τους. Δεν παύουμε όμως να θυμόμαστε τον Huebl ως το γοητευτικό στιλάτο σύντροφο της διάσημης fashionista.

Antoine Arnault και Natalia Vodianova

Τι κι αν ο Antoine είναι ο γιος του ιδιοκτήτη της αυτοκρατορίας LVMH (Louis Vuitton, Celine, Fendi, Dior, Bvlgari, nowness.com) και ένας σύγχρονος μπον βιβέρ η αλαβάστρινη όψη της Natalia ξεχωρίζει σε όλα τα φλας των φωτογράφων.

Tom Sturridge και Sienna Miller

Το factory girl των 2000's και κατά συρροή πρωταγωνίστρια Vogue εξώφυλλων θα μπορούσαμε να πούμε ότι μετατρέπει σε σταρ όποιον σύντροφο βρίσκεται δίπλα της, ακόμα και τους πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ όπως τον άτακτο κύριος Φρανκ Τρόι από τη ταινία εποχής Μακριά από το πλήθος.

James Righton και Keira Knightley

Η Keira διαθέτει το δικό της φανατικό ανδρικό κοινό. Η ασυνήθιστη φυσιογνωμία της Βρετανίδας ηθοποιού την κατατάσσει ψηλά στις λίστες των ανδρικών προτιμήσεων ενώ ο μουσικός των Klaxons (ιντι ροκ βρετανική σκηνή) παρακολουθεί σχεδόν αμέτοχος.

Francesco Carrozzini και Lana del Ray

O γοητευτικός φωτογράφος και γιος της editor-in-chief της Ιταλικής Vogue και η μοντέρνα μούσα της ίντι ποπ σκηνής διαθέτουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για ένα ζευγάρι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τόσο στιλιστικά όσο και καλλιτεχνικά.

Read Next

27 Οκτ 2021

«Επειδή αφήνω κληρονομιά στα παιδιά μου αυτή την ασθένεια, να προσέχεις»

Όταν ο Γιώργος Γεννηματάς είχε εκφράσει την ανησυχία του για την υγεία και το μέλλον των παιδιών του.

22 Οκτ 2021

O τραγικός θάνατος του Brandon Lee που σκοτώθηκε από prop gun στα γυρίσματα του The Crow

Ο 28χρονος ηθοποιός έπεσε νεκρός το 1993 κατά τη διάρκεια γυρισμάτων από όπλο που όλοι νόμιζαν ότι ήταν γεμάτο με ψεύτικες σφαίρες.

Περισσότερα από

Men

19 Οκτ 2021

Ο Κιάνου Ριβς κουβαλάει μόνος του τον εξοπλισμό του συνεργείου στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στο Παρίσι και αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι είναι ο πιο ωραίος τύπος σε ολόκληρο το Χόλιγουντ.

15 Σεπ 2021

«Είναι σαν τον άνεμο»: Η προβληματική σχέση του Πάτρικ Σουέζι με τη σύζυγό του, Λίσα, έκρυβε μυστικά

«Είχαν έναν άρρωστο, κακοποιητικό γάμο», θα ισχυριστεί άτομο από το στενό, φιλικό τους περιβάλλον.

02 Σεπ 2021
02 Σεπ 2021

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Η αγωνιστική Porsche του συγκρούστηκε με δέντρο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε χρειάστηκαν περισσότερες από δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

31 Αυγ 2021

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά έχασα τον σεβασμό μου για εκείνον»

Το ξέσπασμα του Άντι Μάρεϊ που κατηγόρησε τον Έλληνα τενίστα για «στρατηγική» κατά τη διάρκεια του αγώνα.

27 Αυγ 2021

Πέθανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ηλικία 82 ετών

Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο.

26 Αυγ 2021

«Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν με αγάπησε»: Η μητέρα του Χιου Τζάκμαν τον εγκατέλειψε όταν ήταν 8 ετών

Παρόλα αυτά εκείνος τη συγχώρεσε. Σήμερα ποζάρουν αγκαλιασμένοι στο ίνσταγκραμ.

25 Αυγ 2021

Όταν ο Τσάρλι Γουάτς έριξε μπουνιά στον Μικ Τζάγκερ σε έναν από τους πιο θρυλικούς τσακωμούς του ροκ

«Που είναι ο γ@@@@ένος ντράμερ μου;» φώναξε μία νύχτα μεθυσμένος ο Τζάγκερ. Τότε ο Γουάτς του όρμηξε λέγοντας: «Εσύ είσαι ο γ@@@@ένος τραγουδιστής μου».

20 Αυγ 2021

Mία σύντομη ζωή, ένα τραγικό τέλος: Στο φως τα αρχεία του FBI για τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν

Ο Κομπέιν πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου 1994, ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που μέχρι και σήμερα θεωρούν ότι ο τραγουδιστής των Nirvana δολοφονήθηκε.