Το μόνο μοντέλο από την Ελλάδα που έκανε πραγματικά διεθνή καριέρα είναι άνδρας και είναι ο Αντώνης Φραγκάκης. Αναζητώντας την τύχη του βρέθηκε στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη, φωτογραφήθηκε με περιζήτητα μοντέλα όπως η Κλόντια Σίφερ, συνεργάστηκε με διάσημα ονόματα της μόδας και έγινε εξώφυλλο στα πιο γνωστά ξένα περιοδικά.

Μετά αναζήτησε νέες εμπειρίες ως ηθοποιός στο θέατρο και την τηλεόραση, μέχρι που βρήκε στη γιόγκα που έκανε πολλά χρόνια, αυτό που αναζητούσε βαθύτερα ο εαυτός του, την ηρεμία.

Αναζητώντας την τύχη του βρέθηκε στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη, φωτογραφήθηκε με περιζήτητα μοντέλα όπως η Κλόντια Σίφερ, συνεργάστηκε με διάσημα ονόματα της μόδας και έγινε εξώφυλλο στα πιο γνωστά ξένα περιοδικά.

Ο δάσκαλος, πλέον, της γιόγκα Αντώνης Φραγκάκης αφηγείται στην Κορίνα Βρούσια στο podcast «#Στυλ», μια ζωή με ενδιαφέρουσες στάσεις και συναντήσεις, ιστορίες από τα σαλόνια της μόδας αλλά και μυστικά για το πώς μπορείς να προχωρήσεις βήμα-βήμα προς την αυτογνωσία και την πληρότητα.

 

Ακούστε το podcast εδώ:

 

Ο δάσκαλος, πλέον, της γιόγκα Αντώνης Φραγκάκης αφηγείται στην Κορίνα Βρούσια στο podcast «#Στυλ», μια ζωή με ενδιαφέρουσες στάσεις και συναντήσεις.

 

Photo: Αλέξανδρος Μακρής

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS