Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, σίγουρα είστε από τους άντρες που -κάκιστα- έχετε αμελήσει να αγοράσετε ήδη τα χριστουγεννιάτικα δώρα που πρέπει, για τις γυναίκες τις ζωής σας και ψάχνετε απεγνωσμένα στο ίντερνετ για μία λύση.

Θα έπρεπε να μιλήσουμε γι’αυτό, αλλά δεν υπάρχει χρόνος γιατί πρέπει να ψωνίσετε άμεσα και να καταπλήξετε με τα δώρα σας, χωρίς φυσικά να αποκαλύψετε το ποοοοοσο, αργήσατε να τα αγοράσετε.

Θα προσπεράσουμε λοιπόν το θέμα της αργοπορίας και θα σας αποκαλύψουμε πως, από την άνεση του καναπέ σας, μπορείτε να βρείτε τα πιο φανταστικά δώρα για τις μικρότερες ή μεγαλύτερες γυναίκες της ζωής σας στο Public.gr.

Για τη σύζυγο

Φέτος, αποδείξτε της ότι είναι η γυναίκα της ζωής σας και ότι συνεχίζει να σας αναστατώνει. Ενα άρωμα είναι ο καλύτερος τρόπος. Το άρωμα "La Vie" Συνδυάζει την κομψότητα με την πολυτέλεια και με νότες από φραγκοστάφυλο, αχλάδι, ίριδα, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς, σπόρο Τόνκα, βανίλια, και πραλίνα, υπόσχεται να αποκαλύψει μία νέα της, άγνωστη πλευρά.

 

 

 

Και επειδή αγαπάτε και την νεανική πλευρά της, κάντε της δώρο και ένα ασύρματο ηχείο Sony XB21 για να μπορεί να ακούει την αγαπημένη της μουσική όπου εκείνη θέλει. Εχει μοντέρνο σχεδιασμό και funky χρώματα αλλά και τεχνολογία Party Booster με φωτορυθμικό και δυνατότητα να συνδέετε περισσότερα από ένα ηχεία. Εχει μπαταρία 12 ωρών, για ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

 

 

Για την μητέρα

Ανοίξτε την πόρτα της τεχνολογίας στην μητέρα σας και κάντε της δώρο μία απλή αλλά πολύ δυνατή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με 20.1 megapixel. Η Nikon Coolpix A100 θα χωρέσει με άνεση στην τσάντα της και θα της επιτρέψει, για αλλαγή, να μπορεί και εκείνη να αιχμαλωτίζει τις όμορφές της στιγμές με την οικογένεια.

 

 

Για την κόρη

Τα παιδιά είναι πάντα μπροστά από την τεχνολογία και για να τα εντυπωσιάσετε πρέπει να κάνετε ένα βήμα παραπάνω. Το Xiaomi Mi Electric Scooter, είναι ένα ηλεκτρικό πατίνι πόλης, σχεδιασμένο για τις καθημερινές μετακινήσεις. Εχει τελική ταχύτητα 25 χιλιόμετρα την ώρα και διπλώνει για να μεταφέρεται εύκολα. Σας εγγυόμαστε ότι μόλις ανοίξει το κουτί του δώρου της δεν θα πιστεύει στα μάτια της.

 

 

Για την κουμπάρα

Η καλύτερη φίλη της γυναίκας σας, η κουμπάρα, πρέπει πάντα να βρίσκεται στη λίστα με τα δώρα. Δεν μπορείτε να της κάνετε δώρο κάτι πολύ προσωπικό αλλά μπορείτε να της αποδείξετε ότι την σκεφτήκατε αυτές τις γιορτές. Με τον φορητό εκτυπωτή φωτογραφιών HP Sprocket, θα μπορεί να εκτυπώνει αευθείας φωτογραφίες από το smartphone ή το tablet της από όλες τις όμορφες στιγμές τη ζωής, δηλαδή αυτές που περνάει μαζί με την οικογένειά σας!

TAGS