ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στη νέα gallery boutique στο κέντρο της Αθήνας, επί της Θησέως, η οικολογία συναντά τη μόδα

Εκεί θα βρούμε όλες τις δηµιουργίες της 'ergon Mykonos από την πρώτη συλλογή του 2016. Ξεκάθαρη µατιά σε µια νέα στάση ζωής.

Στη νέα gallery boutique στο κέντρο της Αθήνας, επί της Θησέως, η οικολογία συναντά τη μόδα

Η οικολογική συνείδηση συναντά την µόδα στην νέα gallery boutique της οδού Θησέως, όπου παρουσιάζονται όλες τις δηµιουργίες της 'ergon Mykonos από την πρώτη συλλογή του 2016 µέχρι σήµερα. Η ιδέα για έναν χώρο όπου η καλλιτεχνική δηµιουργία συναντά την µόδα, η urban αισθητική φλερτάρει το καλοκαίρι και το lifestyle γίνεται προσιτό, έγινε πραγµατικότητα στον πρώτο όροφο ενός παλιού νεοκλασικού κτηρίου µε µεγάλα παράθυρα και θέα την σύγχρονη Αθήνα.

Στη νέα gallery boutique στο κέντρο της Αθήνας, επί της Θησέως, η οικολογία συναντά τη μόδα
ο shopping γίνεται εύκολο, χαλαρό µε την συνοδεία κλασικής µουσικής και µετατρέπεται σε µοναδική εµπειρία που θα θυµάστε για πάντα.

Οι επισκέπτες µπορούν να περιπλανηθούν στον χώρο τoυ showroom που µοιάζει περισσότερο µε οικία παρά µε boutique. Tον χαρακτηρίζει ότι ακριβώς χαρακτηρίζει ένα σπίτι και είναι διαµορφωµένος σαν ένα ζωντανό σπίτι όπου µέσα ζει η οικογένεια της ‘ergon Μykonos, ανταλλάσσει ιδέες, δηµιουργεί µα πάνω απ’ όλα υποδέχεται τους «καλεσµένους» µε ή χωρίς ραντεβού όπως ακριβώς κάνουν οι φίλοι. Οι «καλεσµένοι» µας µπορούν να δουν και να µάθουν πως κατασκευάζονται οι iconic εσπαντρίγιες της ‘ergon Mykonos, να ταυτιστούν µε την δηµιουργικότητα και τη µοναδικότητα των προϊόντων του brand και να εµπνευστούν από την ελληνική ιστορία και παράδοση που εκφράζεται µε σύγχρονο τρόπο µέσα στις συλλογές του. Το shopping γίνεται εύκολο, χαλαρό µε την συνοδεία κλασικής µουσικής και µετατρέπεται σε µοναδική εµπειρία που θα θυµάστε για πάντα.

Οι επισκέπτες µπορούν να περιπλανηθούν στον χώρο τoυ showroom που µοιάζει περισσότερο µε οικία παρά µε boutique

O χώρος είναι εντυπωσιακός και διασπάται αρµονικά από µικρότερα δωµάτια εργασίας και έκθεσης, ενώ ένα µεγάλο ανοιχτό εσωτερικό παράθυρο επιτρέπει στο φυσικό φως να φωτίζει τον χώρο. Το φυσικό γλυπτό από τα υφάσµατα µε τους Ολυµπιακούς δροµείς που κατασκευάστηκε για το ξενοδοχείο Coco mat πέρυσι το καλοκαίρι βρίσκεται τώρα εδώ. Διακοσµηµένος από τα µοναδικά αντικείµενα της συλλογής homewear που διατίθεται αποκλειστικά στα 3 σηµεία πώλησής µας, Σύνταγµα, Μύκονο και online. Κάθε γωνιά και ένα έργο τέχνης, κάθε σηµείο και ένα installation εµπνευσµένο από τα υφάσµατα, την κουλτούρα αλλά και την πολυχρηστικότητα που µπορούν να προσφέρουν οι δηµιουργίες µας στην καθηµερινότητα.

Κάθε σχέδιο αριθµεί 50 κοπές και αντιµετωπίζεται σαν έργο τέχνης.

Στοχεύουµε στο µέλλον κοιτώντας µε σεβασµό στο παρελθόν. Σε µια διαρκή αναζήτηση λύσεων συµβατών µε τις συνθήκες της αγοράς στο χώρο της µόδα, και θέλοντας να συµβάλλουµε συνειδητά και µε ηθικό τρόπο στο να σταµατήσει η βιοµηχανία της µόδας να βρίσκεται στην πρώτη γραµµή για την µόλυνση του περιβάλλοντος πάµε ένα βήµα παρακάτω και οραµατιζόµαστε τα σχέδια µάς ως µοναδικές δηµιουργίες που λίγοι εκλεκτοί θα φορέσουν. Κάθε σχέδιο αριθµεί 50 κοπές και αντιµετωπίζεται σαν έργο τέχνης.

Με αυτόν τον τρόπο η διαδικασία παραγωγής παραµένει χαµηλή και τίποτα δεν κατασκευάζεται σε πλεόνασµα.

Κάθε γωνιά και ένα έργο τέχνης, κάθε σηµείο και ένα installation εµπνευσµένο από τα υφάσµατα, την κουλτούρα αλλά και την πολυχρηστικότητα που µπορούν να προσφέρουν οι δηµιουργίες µας στην καθηµερινότητα.

Growing clothes the right way

Το ελληνικό βαµβάκι, η βιώσιµη µόδα, τα οργανικά και φυσικά νήµατα, η χαµηλή παραγωγή, ο µηχανικός αργαλειός, οι Έλληνες καλλιτέχνες, οι χειροποίητες εσπαντρίγιες αλλά και το όραµα για ένα ξεκάθαρο brand DNA είναι αυτό που διαφοροποιεί και κατατάσσει το ‘ergon Mykonos στην πρώτη γραµµή των ελληνικών lifestyle designer brands. Η δηµιουργός και ιδρύτρια του ‘ergon Mykonos Μαριέττα Καρπαθίου θέλησε να δηµιουργήσει ένα ethical fashion brand που µένει για πάντα στο µυαλό και την καρδιά των γυναικών αλλά δεν αφήνει κανένα αποτύπωµα στο περιβάλλον.

Studio boutique: Θησέως 20, Σύνταγµα

Flagship store: Φλώρου Ζουγανέλη 21, Μύκονος

https://ergonmykonos.com/

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Νοε 2023

Άλφα-Ωμέγα: Το γούρι της Zeus+Δione για το 2024 μόλις αποκαλύφθηκε

Η Zeus+Δione για το γούρι του 2024 εμπνέεται από ελληνικό αλφάβητο.

15 Νοε 2023

Nidodileda: Η Τόνια Μητρούδη δημιούργησε το brand που μεταφράζει τα όνειρά μας σε ενδύματα

Η χειμερινή συλλογή του brand Nidodileda "New Moon" σηματοδοτεί τη νέα του φάση, μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια μιας συναρπαστικής και επιτυχημένης πορείας.

Περισσότερα από

Made in Greece

10 Νοε 2023

MEUF σημαίνει γυναίκα, αλλά κι ένα από τα ελληνικά brands με τις πιο εκλεπτυσμένες δημιουργίες

H Θεοδώρα Χριστοπούλου είναι η δημιουργός του MEUF, του ελληνικού brand που παίζει με τη γεωμετρία και βάζει μπροστά την άνεση και την κομψότητα.

02 Νοε 2023

Liana Camba: Ψίθυροι αυθεντικής πολυτέλειας και σύγχρονης αισθητικής

Η νέα συλλογή Whisper - A/W 2023-24 του brand Liana Camba χαρακτηρίζεται από νωχελική κομψότητα και αυθεντική πολυτέλεια.

26 Οκτ 2023

Georgia De Graecia: Οι δημιουργίες της Γεωργίας Σαλτουρίδου ανήκουν σε μία σεκάνς ελληνικής ταινίας των ‘70s

Το brand Georgia De Graecia είναι μία συνάντηση των προσωπικών αναφορών της σχεδιάστριας, Γεωργίας Σαλτουρίδου, με την ελληνικότητα.

23 Οκτ 2023

Cache Cache: Η Λουκία Μουντούρη φτιάχνει τα πανωφόρια που θέλουν όλα τα κορίτσια

Οι συλλογές του brand Cache Cache έχουν πάντα στον πυρήνα τους ποιοτικό, απόλυτα σύγχρονο κι εντυπωσιακό outwear.

19 Οκτ 2023

LOVE+ALICIA: Η Έλια Τσερκέζου φτιάχνει ρούχα για γυναίκες που θέλουν να βγουν από το comfort zone τους

Η νέα συλλογή του brand LOVE+ALICIA είναι εμπνευσμένη από την punk κουλτούρα των 70΄s.

13 Οκτ 2023

Semiology: Η Ευγενία Βαμβακά θέλει τα ρούχα της να αγκαλιάζουν τρυφερά το σώμα και να δίνουν δύναμη

Το brand Semiology, ένα από τα πρώτα βιώσιμα ελληνικά brands, διαγράφει μια σταθερά εξαιρετική πορεία στην εγχώρια μόδα.

10 Οκτ 2023

Poptometry: Η Μαρίνα και η Ανδριάνα αποδεικνύουν ότι η απλότητα είναι γοητευτική

Το δίδυμο πίσω από το brand Poptometry δημιουργεί classy ρούχα μέσα από τις πιο απλές γραμμές.

03 Οκτ 2023

The C Edition: Πώς η Χριστίνα Κατσαούνη έκανε τα κορμάκια τη μεγάλη μας εμμονή

Το brand The C Edition δημιούργησε έναν κύκλο γυναικών που εθίστηκαν στον δυναμισμό που κρύβει η απλότητα ενός bodysuit.

29 Σεπ 2023

AYEZI: Η Μαρίνα Κόρακα έχει στολίσει με τα κοσμήματά της μερικούς από τους πιο επιδραστικούς Έλληνες καλλιτέχνες

Επηρεασμένο από τη rap κουλτούρα, το brand iced out κοσμημάτων AYEZI είναι μία κοινότητα που αγκαλιάζει όλους όσοι είναι αληθινοί στην έκφραση του εαυτού τους.

23 Σεπ 2023

Plexida Knitwear: Η Αλεξάνδρα Κουζιάκη, δημιουργεί βιώσιμα πλεκτά που υμνούν την ήσυχη πολυτέλεια

Τρίτης γενιάς πλέκτρια, η δημιουργός του Plexida Knitwear συνδυάζει στο brand της την αγάπη για το πλέξιμο και το περιβάλλον.