Μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» του Κώστα Γαβρά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, έκανε η σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου. Η εικαστικός συνόδευσε τον σύζυγό της στην πρεμιέρα της ταινίας που βασίζεται στο βιβλίο του «Ανίκητοι Ηττημένοι» και αφηγείται τις δύσκολες διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και της ΕΕ για την διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους στις αρχές του 2015.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Στράτου έγραψε πως το φόρεμα το σχεδίασε η ίδια και το υλοποίησε σε συνεργασία με την Μαρία Λαλαούνη (για το κόσμημα) και τον Βασίλη Ζούλια (για το φόρεμα).

Στην ταινία, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υποδύεται τον Αλέξη Τσίπρα ενώ ο Χρήστος Λούλης τον Γιάνη Βαρουφάκη και η Βαλέρια Γκολίνο την Δανάη Στράτου -(δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ)

Κι ενώ όλοι έψαχναν να βρουν ποιανού σχεδιαστή είναι το φόρεμα, την απάντηση έδωσε η ίδια η Δανάη Στράτου με ανάρτησή της στο φέισμπουκ. Η εικαστικός οραματίστηκε το φόρεμα της και το έκανε πράξη με τη βοήθεια δύο Ελλήνων σχεδιαστών -σπουδαίους στο είδος τους. 

Συγκεκριμένα, η Δανάη Στράτου έγραψε πως το φόρεμα το σχεδίασε η ίδια και το υλοποίησε σε συνεργασία με την Μαρία Λαλαούνη (για το κόσμημα) και τον Βασίλη Ζούλια (για το φόρεμα). Στην ανάρτησή της, η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, πρόσθεσε και φωτογραφίες από την πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στο Δωμάτιο».

Δείτε την ανάρτηση της Δανάης Στράτου: 

Photo: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS