Έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε που αναμένονταν να έχει ανοίξει τις πόρτες του για τον κόσμο.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα κάνει εγκαίνια το 2001, μετά οι ιθύνοντες δήλωναν βέβαιοι πως θα είναι έτοιμο το 2008, αργότερα μίλησαν για το 2014 και μέχρι σήμερα το πότε τελικά θα αρχίσει να υποδέχεται κόσμο παραμένει άγνωστο.

Παρόλαυτα ο κόσμος ανυπομονεί να ζήσει την εμπειρία και ήδη η λίστα αναμονής έχει φτάσει τις 150.000 κρατήσεις. Ο λόγος για ένα ξενοδοχείο 12.192 μέτρα κάτω από την θάλασσα των νησιών Φίτζι που υπόσχεται πως θα σας προσφέρει αξέχαστες πολυτελείς διακοπές.

Πρόκειται για τον «Ποσειδώνα» ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο θα βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και θα είναι εξοπλισμένο με 25 σουίτες και όλα τα κομφόρ που έχει ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στην ξηρά.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εκλεκτά εδέσματα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, να κάνουν spa και γυμναστική ενώ θα υπάρχει και εκκλησάκι για τέλεση γάμων. Φυσικά για να πάρετε το ασανσέρ που οδηγεί από την ξηρά στις πολυτελείς σουίτες θα πρέπει να έχετε βαρύ πορτοφόλι και να μπορείτε να διαθέσετε 15.000 δολάρια για μια εβδομάδα διαμονής.

Το πρωτοποριακό ξενοδοχείο φέρει την υπογραφή του Μπρους Τζόουνς, ιδιοκτήτη της U.S. Submarines Inc και σύμφωνα με τα σχέδια εκτός από το υποβρύχιο ξενοδοχείο, στην ξηρά θα υπάρχουν 51 κανονικά δωμάτια, εστιατόρια, γήπεδα τένις και γκολφ. Το γεγονός ότι το ιδιωτικό νησί βρίσκεται σε ένα περιβάλλον με πλούσια θαλάσσια ζωή και κοράλλια αναμένεται να αποτελέσει και τον σημαντικότερο πόλο έλξης για τους επισκέπτες του.

Για να προσεγγίζουν τον κοραλλιογενή ύφαλο οι επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους τέσσερα προσωπικά υποβρύχια τα οποία θα τους παρέχει το ξενοδοχείο, το οποίο άλλωστε θα βασίζεται στην εν λόγω τεχνολογία. Έτσι πολλά τα δωμάτιά του τα οποία θα κατασκευαστούν από πλεξιγκλάς θα μπορούν να αποσπαστούν και να ανέβουν στην επιφάνεια προκειμένου να συντηρηθούν.

Η κατασκευή του ξενοδοχείου πάντως θυμίζει κάπως το γιοφύρι της Άρτας, αλλά δεν χάνεται τίποτα να δηλώσετε το όνομα σας στη λίστα αναμονής. Όπως φαίνεται μέχρι να έρθει η σειρά σας θα έχετε αρκετό χρόνο για να προσπαθήσετε να μαζέψετε τα χρήματα που απαιτούνται για την διαμονή σας.

Πηγή:thereader.gr

TAGS