ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Υπέροχοι πίνακες, εντυπωσιακά βάζα: Στο drawing room της Κέιτ Μίντλετον στο παλάτι του Κένσινγκτον

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ άνοιξε τις πόρτες του καθιστικού της με αφορμή μία πρόσφατη βιντεοκλήση.

Υπέροχοι πίνακες, εντυπωσιακά βάζα: Στο drawing room της Κέιτ Μίντλετον στο παλάτι του Κένσινγκτον

Αυτή την εβδομάδα, η βασιλική οικογένεια αποτίει φόρο τιμής στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις στο πλαίσιο των ετήσιων τελετών μνήμης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Την Κυριακή, η βασίλισσα και άλλα μέλη της οικογένειας συγκεντρώθηκαν στο Cenotaph στο Λονδίνο για να αποτίσουν φόρο τιμής στους νεκρούς του πολέμου.

Ομοίως, παρά το γεγονός ότι αποχώρησαν από τους ρόλους τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τίμησαν την επέτειο καταθέτοντας στεφάνι προς τιμήν των στρατιωτών της Κοινοπολιτείας, στο νεκροταφείο του Λος Άντζελες, αν και αυτή η πρωτοβουλία τους ξεσήκωσε σάλο και θεωρήθηκε υποκριτική.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εβδομάδας μνήμης ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν οργανώσει διαδικτυακές συνομιλιες με οικογένειες στρατιωτών μέσα από το σπίτι τους στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Έτσι, η Κέιτ έκανε μια άψογη διαδικτυακή εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα πρόσφερε στους βασιλικούς φαν μια σπάνια ματιά στη βασιλική τους κατοικία.

Πιο χαλαρή και άνετη από την τελευταία φορά που την είδαμε, η Κέιτ κάθησε στον καναπέ της και μίλησε με οικογένειες στρατιωτών μέσω της πλατφόρμας του Zoom.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ μίλησε με οικογένειες που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους στον πόλεμο και τους έδωσε κουράγιο. Μεταξύ άλλων μίλησε και με ένα 11χρονο αγόρι, ο πατέρας του οποίου σκοτώθηκε σε μάχη στο Αφγανιστάν το 2010 όταν ο γιος του ήταν μόλις 11 μηνών.

Ο μικρός εμφανίστηκε φορώντας τα μετάλλια του πατέρα του και η Κέιτ του είπε "Αυτά είναι τα μετάλλια του πατέρα σού; Ουάου".

Όπως πάντα, η Κέιτ ντύθηκε και πάλι ιδανικά για την περίσταση, ενώ ταυτόχρονα έκανε μια κομψή αναφορά με έμπνευση από τα 80's, επιλέγοντας ένα vintage λευκό πουκάμισο σε μια εμφάνιση - στιλιστική πρόταση.

Το πουκάμισο ενθουσίασε τις θαυμάστριες της αλλά και τις απανταχού fashion lovers αφού οι γιακάδες είναι το μεγαλύτερο trend στα πουκάμισα για το 2020.

Και εκτός από την αψεγάδιαστη εμφάνισή της, η Κέιτ μας έδειξε λίγο καλύτερα το σαλόνι της.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, η σικάτη Κέιτ κάθεται στον καναπέ και όχι στο γραφείο αυτή τη φορά, και είναι πανέμορφη και χαμογελαστή, φορώντας λευκό, σατέν πουκάμισο με μαύρο γιακά. Συνδύασε το πουκάμισο με μαύρο παντελόνι, ενώ στον γιακά πρόσθεσε την συμβολική κόκκινη καρφίτσα για την Ημέρα της Μνήμης, μια κόκκινη παπαρούνα.

Το vintage πουκάμισο ανήκει στο brand Ghost, κοστίζει 79 λίρες και έγινε ανάρπαστο μετά την εμφάνιση της Κέιτ.

Tο Drawing Room στο Κένσινγκτον

Αυτή τη φορά η Κέιτ επέλεξε να δείξει μια άλλη πλευρά του σαλονιού της οικογένειας και για πρώτη φορά την είδαμε σε online συνομιλία από τον καναπέ και όχι από το γραφείο της.

Πίσω της είχε διάφορα οικογενειακά πορτρέτα, τα οποία έχουμε δει κατά καιρούς, με τον πρίγκιπα Τζορτζ, τη Σάρλοτ , τον Λούις και τον Γουίλιαμ.

Καλύτερη άποψη του πολυτελούς σαλονιού του Γουίλιαμ και της Κέιτ έχουμε δει μία φορά στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του τότε προέδρου και της πρώτης κυρίας της Αμερικής Μπαρακ και Μισέλ Ομπάμα το 2016. Tότε που ο μικρός Τζορτζ είχε κλέψει τις εντυπώσεις με το μπουρνούζι του.

Δείτε στο βίντεο πλάνα από το σαλόνι της Μίντλετον στο παλάτι του Κένσινγκτον όπως φάνηκαν στην τελευταία βιντεκλήση της.

Πηγή:thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

Περισσότερα από

Life

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.