Ο τρόπος που αποφασίζεται ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας θα μείνει που (έχουν και πολλά σπίτια οι Ουίνδσορ) έχει να κάνει με μία πολύπλοκη διαδικασία βασιλικού πρωτόκολλου.

Πάντως δεν ισχύει ακριβώς αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας ακούγοντας την λέξη «παλάτι», δηλαδή ένα αχανές υπερπολυτελές μέγαρο μέσα στο οποίο ζει μόνο μία οικογένεια με δόξα και τιμή.

Το δεύτερο πιο διάσημο παλάτι σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία είναι αυτό του Κένσιγκτον στο Λονδίνο - για να καταλάβεις περίπου την τοποθεσία, φαντάσου το κάπου κοντά στο πολυκατάστημα Harrods και την ακριβή συνοικία Mayfair. Εκεί, ως γνωστόν, έζησε κάποτε η πριγκίπισσα Νταϊάνα και σήμερα ζει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους. Δεν ζουν όμως μόνοι τους καθώς το παλάτι χωρίζεται σε πολλά διαμερίσματα και οικήματα όπου μένουν κι άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ανάμεσα τους ο αδελφός του Ουίλιαμ Χάρι, o πρίγκιπας του Κέντ, αλλά και παλαιότερα η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, αδελφή της Ελισάβετ.  

Ωστόσο το διαμέρισμα της Κέιτ και του Ουίλιαμ είναι αυτό που συγκεντρώνει πάντα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και γι'αυτό κάθε φορά ο πλανήτης ενθουσιάζεται κάθε φορά που έρχονται στην δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με το εσωτερικό.

Βίντεο με ρεπορτάζ σχετικά με τα πλάνα προέκτασης του διαμερίσματος από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ.

Μέσα στο διαμέρισμα.

Μικρές λεπτομέρεις μέσα στο σαλόνι του σπιτιού.

 

TAGS