ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Xρειάζονται μόνο 2 εβδομάδες: Το γρήγορο workout που χτυπάει σε βάθος την κυτταρίτιδα

«Αν κάνεις αυτή την άσκηση σε καθημερινή βάση θα δεις όλο σου το σώμα να αλλάζει μέσα σε έναν μήνα».

Xρειάζονται μόνο 2 εβδομάδες: Το γρήγορο workout που χτυπάει σε βάθος την κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι ένα φαινόμενο που γίνεται ιδιαίτερα αισθητό όταν στο σώμα μας υπάρχει πολύ λίπος και όχι αρκετοί μύες. «Τότε γιατί έχουν και οι πολύ αδύνατες γυναίκες κυτταρίτιδα;» θα ρωτήσει κάποιος. Πρώτον, γιατί λίπος δεν σημαίνει απαραίτητα πολλά κιλά, αλλά μία κακή διατροφή που βασίζεται στη ζάχαρη, τα αναψυκτικά, το άμυλο και το αλάτι, ενώ δεν περιλαμβάνει αρκετό νερό, φρούτα και λαχανικά. Δεύτερον, γιατί και οι αδύνατες γυναίκες συχνά δεν έχουν γυμνάσει σχεδόν καθόλου τους μύες του σώματος μας.

Τι πρέπει να αλλάξει λοιπόν αν θέλουμε να δούμε πραγματικά το σώμα μας να μεταμορφώνετα εν όψει καλοκαιριού; Oι ειδικοί υπόσχονται ότι κάθε γυναίκα που θα τηρήσει ευλαβικά τα τρία παρακάτω βήματα θα δει το κορμί της να αλλάζει πολύ γρήγορα.

  • Σωστή διατροφή με πολύ νερό, πολλά φρούτα και λαχανικά, και ελάχιστη ζάχαρη
  • Μασάζ με λάδι σώματος
  • Τακτική σωματική άσκηση

Για το τρίτο σκέλος αυτής της προσπάθειας το παρακάτω βίντεο μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά αφού περιέχει 6 ασκήσεις, οι οποίες είναι αρκετές για να χτυπήσουν σε βάθος την κυτταρίτιδα σε μόλις δυο εβδομάδες, αλλάζοντας τελείως την όψη του δέρματος σου.

Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να τις ακολουθήσεις παρακολουθώντας παράλληλα το βίντεο, αφου σου δίνει χρόνο για να της κάνεις ταυτόχρονα, εξηγώντας το κάθε βήμα ξεχωριστά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσεις ευλαβικά το συγκεκριμένο workout και θα δεις το σώμα σου να μεταμορφωνεται ολοκληρωτικά, αφού κάποιες ασκήσεις δουλεύουν και για ολόκληρο το κορμί.

Δες στο βίντεο τις ασκήσεις που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες.

Κεντρική φωτογραφία: unsplash

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.