Του την φυλούσε και ήρθε η ώρα να του απαντήσει κατάλληλα. Η Γκρέτα Τούνμπεργκ και ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς είναι δύο άνθρωποι με εκ διαμέτρου αντίθετα πιστεύω και αντιλήψεις πάνω σε κοινωνικά και, κυρίως, περιβαλλοντολογικά θέματα έχουν αναπτύξει μία σχέση μίσους έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή σαν ωρολογιακή βόμβα.

Η αμοιβαία αντιπάθεια τους επιβεβαιώθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο όταν ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, γνωστός για το γεγονός ότι δεν σκέφτεται ποτέ πριν κάνει κάποιο tweet, ειρωνεύτηκε την έφηβη ακτιβίστρια όταν εκείνη βραβεύτηκε ως πρόσωπο του περιοδικού Time.

Τότε ο Ντόναλντ Τραμπ είχε γράψει στο Twitter «Chill Greta, Chill», προτρέποντας τη να ηρεμήσει και να κάνει μαθήματα διαχείρισης θυμού. 

Τώρα, και ενώ ο Τραμπ χάνει, όπως όλα δείχνουν, τις εκλογές στις ΗΠΑ η Γκρέτα βρήκε την τέλεια ευκαιριά να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Πώς; Κάνοντας repost ένα εκτός εαυτού ποστ του νυν Αμερικανού προέδρου στο οποίο γράφει οργισμένος: «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ»..

«Ο Ντόναλντ πρέπει να δουλέψει πάνω στο πρόβλημα θυμού του, και μετά να πάει σε μια καλή παλιομοδίτικη ταινία με έναν φίλο! Chill Donald, Chill!» έγραφε το tweet της 17χρονης ακτιβίστριας, μαζεύοντας άπειρα likes και retweets.

Δείτε το tweet της Γκρέτα Τούνμπεργκ:

Kεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS