Κουρασμένος από τη δουλειά 9-5 ένας Σκοτσέζος, ο Dean Nicholson, αποφάσισε να αλλάξει ζωή και να ξεκινήσει για μια μεγάλη περιπέτεια. Αφού έκανε οικονομίες για πολλούς μήνες, πήρε το ποδήλατό του και άρχισε ένα ταξίδι στη διάρκεια του οποίου έχει γυρίσει ήδη οκτώ χώρες. Ενώ όμως διέσχιζε τα σύνορα Βοσνίας-Μαυροβουνίου, είχε μια αναπάντεχη συνάντηση. Μια τιγρέ γατούλα άρχισε να τον ακολουθεί πεισματικά. Εκείνος σταμάτησε, τη χάιδεψε, επιχείρησε να συνεχίσει το δρόμο του, αλλά το τετράποδο δεν έλεγε να τον αφήσει σε ησυχία.

Ο Dean δεν μπόρεσε να την εγκαταλείψει. Αποφάσισε να την πάρει μαζί του και, αφού την πήγε στον κτηνίατρο και διαπίστωσε ότι δεν ήταν τσιπαρισμένη, την υιοθέτησε και συνέχισαν παρέα το ταξίδι. Την ονόμασε Nala και έχουν γίνει αχώριστοι. Η Nala δεν ξεκολλάει από τους ώμους του αγαπημένου της φίλου και φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη διαδρομή πάνω στους δύο τροχούς. Και ο Dean έχει αποκτήσει μια πολύτιμη παρέα.

Αυτή τη στιγμή ο Dean και η Nala βρίσκονται στη Σαντορίνη. Ο Σκοτσέζος, για να έχει ένα μικρό εισόδημα, κάνει ξεναγήσεις με καγιάκ. Συχνά, μάλιστα, η Nala δεν διστάζει να τον ακολουθήσει ακόμα και στη θάλασσα. «Ζούμε σε μια σπηλιά στην παραλία και η Nala λατρεύει να παίζει με την άμμο. Είναι πολύ ευτυχισμένη».

Δείτε στιγμιότυπα του ταξιδιού τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε τον Dean και τη Nala σε μια βόλτα που περνάει και από την Πλάκα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

TAGS