Αναμφίβολα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι από τις παγκόσμιες εκδηλώσεις που όχι μόνο χαρίζουν στιγμές υπερηφάνειας σε κάθε χώρα του κόσμου, προσφέρουν επίσης μαθήματα και συμβουλές ζωής, ακόμα και αν κάποιος δεν είναι φαν του αθλητισμού. Ο Βρετανός Τομ Ντέιλι ανήκει σίγουρα στα παραδείγματα αυτά, η εικόνα του οποίου τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral, αφού απαθανατίστηκε να πλέκει ασταμάτητα στις εξέδρες παρακολουθώντας τον τελικό γυναικών τραμπολίνο απο 3 μέτρα. Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης των καταδύσεων “πιάστηκε” απο την κάμερα που μετέδιδε τον αγώνα να πλέκει με βελόνες και κλωστή κάτι που όπως φημολογείται έμοιαζε με θήκη, πιθανότατα μάλλον για να μεταφέρει το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε ο ίδιος, επιστρέφοντας στα αγαπημένα του πρόσωπα στην Αγγλία.

Ο Τομ Ντέιλι έχει δηλώσει πως αγαπάει πολύ το πλέξιμο, αφού είναι απο τις συνήθειες που τον ηρεμεί και τον βοηθάει να καταπολεμήσει τα δύσκολα. “Το μόνο πράγμα που με βοήθησε να κρατήσω τα λογικά μου σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν η αγάπη μου για το πλέξιμο και το βελονάκι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ολυμπιονίκης.

“Το μόνο πράγμα που με βοήθησε να κρατήσω τα λογικά μου σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν η αγάπη μου για το πλέξιμο και το βελονάκι”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με μια σύντομη ματιά στους λογαριασμούς που διατηρεί ο Βρετανός δύτης στα social media, διαπιστώνει κανείς πως το πλέξιμο αποτελεί ένα συναρπαστικό hobby για τον ίδιο, αφού οι δημιουργίες του μοιάζουν μοναδικές. Απο πλεκτά πουλόβερ, μέχρι κουβερτάκια και χειμερινά σκουφιά, ο Ντέιλι φαίνεται πως έχει ακόμα ένα μεγάλο ταλέντο και εκτός νερού. Η τελευταία δημιουργία του χρυσού Ολυμπιονίκη, πάντως, είναι μια θήκη για το χρυσό του μετάλλιο, όπου στην μια όψη έχει την βρετανική σημαία και στην άλλη την ιαπωνική.

Κεντρική Φωτογραφία: @madewithlovebytomdaley

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS