Η Γκρέτα Τούνμπεργκ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για το Κλίμα, της οποίας προηγήθηκαν διαμαρτυρίες σε δεκάδες πόλεις του κόσμου.

Στη διάσκεψη κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει συχνά αμφισβητήσει την επιστημονική εξήγηση πίσω από την αλλαγή του κλίματος, δέχτηκε τα πυρά της νεαρής ακτιβίστριας Γκρέτα Τούνμπεργκ.
 

Η Γκρέτα εμφανίστηκε δυσαρεστημένη με τον πρόεδρο της Αμερικής, ο οποίος απροσδόκητα βρέθηκε στη συνάντηση, καθώς και με την ολιγωρία των ηγετών της διεθνούς κοινότητας να λάβουν αποφασιστικά μέτρα στη μάχη εναντίον της κλιματικής αλλαγής.

Η 16χρονη ακτιβίστρια, ενώ περίμενε στην άκρη μιας αίθουσας, εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και του επιφύλασσε ένα πραγματικά αγριεμένο βλέμμα.

Το πρόσωπό της άλλαξε τελείως μόλις στην αίθουσα μπήκε ο Ντόναλντ Τραμπ με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως viral στα social media.

 

 

O Nτόναλντ Τραμπ, σε συνέχεια της συνάντησης του με την Τούνμπεργκ, έκανε ένα tweet μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οπίο θεωρήθηκε από πολλούς στοχευμένο και ειρωνικό. 

«Μοιάζει να είναι ένα χαρούμενο κορίτσι με ένα λαμπρό και υπέροχο μέλλον. Χάρηκα πολύ που την είδα!» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS