Με θεά το Κανάλι, άνοιξε πριν λίγες μέρες το Canal Cafe μέσα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).  H νέα πρόταση είναι προϊόν της δημιουργικής ομάδας του αγαπημένου ΙΤ της οδού Σκουφά, και έχει ως στόχο να εξελίξει τη φιλοσοφία του εστιατορίου, σε απόλυτη αρμονία με την αισθητική και τις αρχές του ΚΠΙΣΝ.
Tο Canal Cafe υποστηρίζει στο μενού του (take away και sit-in) το τρίπτυχο Meet your healthy ego, Taste the freshness, Explore the green side of life, και καλεί τον επισκέπτη να απολαύσει υγιεινές, γαστρονομικές προτάσεις σε ένα minimal χώρο υψηλής αισθητικής. 

Με την επιμέλεια του corporate chef Ανδρέα Λαγού, δημιουργού του αρχικού μενού του ΙΤ, οι αγνές πρώτες ύλες, οι καθαρές γεύσεις, οι απλές και ισορροπημένες συνταγές, τα φρέσκα αρωματικά και τα εποχιακά υλικά χαρακτηρίζουν τις γεύσεις του καταλόγου που φέρει επίσης έντονα στοιχεία της ελληνικής φύσης και παράδοσης.
Mε ποικιλία χυμών, full espresso bar από την TAF και σπιτικά bakery από τις 09:00 το πρωί, με κρύα ή ζεστά snacks το απόγευμα και cocktails, μπύρες ή κρασί το βράδυ, το Canal Cafe αποτελεί έναν δροσερό προορισμό στο νέο πολυχώρο ορόσημο της Αθήνας.  Το κατάλογο του συνθέτουν ποικιλίες ελληνικών τυριών και αλλαντικών, μπρουσκέτες, δημιουργικές σαλάτες, χειποποίητες πίτες, πρωτότυπα λαχαματζούν, vitello tonnato, πιάτα ημέρας παιδικά γεύματα και λαχταριστά γλυκά.
Το νέο Canal Cafe έρχεται να ολοκληρώσει την εμπειρία της επίσκεψης στο ΚΠΙΣΝ με τον πιο ποιοτικό και απολαυστικό τρόπο.

Canal Cafe Facebook

TAGS