Πόσες και πόσες φορές δεν έχουν απασχολήσει τα ελληνικά νησιά τα διεθνή μέσα, τα οποία υποκλίνονται στην ομορφιά τους, ενώ οι συντάκτες τους ανακαλύπτουν και αποθεώνουν τις κορυφαίες προτάσεις διαμονής και φαγητού που διαθέτουν οι κορυφαίοι μας προορισμοί όπως η Σαντορίνη.

H θέα στην Καλντέρα κόβει την ανάσα.

Αυτή τη φορά ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ταξιδιωτικά περιοδικά παγκοσμίως για τις δυνατές εμπειρίες που μεταφέρει στους αναγνώστες του, το National Geographic Traveler φιλοξένησε στις σελίδες του τεύχους Απριλίου το ξενοδοχείο Andronis Luxury Suites στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, και φυσικά το ήδη βραβευμένο εστιατόριο του, με την ονομασία Lycabettus.

Τα δωμάτια διαθέτουν μικρές, ιδιωτικές πισίνες που βλέπουν στο Αιγαίο.

Σε μια από τις πιο μαγευτικές τοποθεσίες παγκοσμίως, λοιπόν, βρίσκεται το πιο ωραίο και αξιοζήλευτο μπαλκόνι της Σαντορίνης, σε ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο που σύμφωνα με τους συντάκτες του έγκιρου περιοδικού διαθέτει την πιο όμορφη και ξεχωριστή θέα ολόκληρου του πλανήτη.

Όσο για την κουζίνα το Lycabettus Restaurant έχουν γραφτεί ήδη πάρα πολλά. Ο σεφ επιμελείται αριστουργηματικά πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική και διεθνή gourmet γαστρονομία, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης και το ετήσιο Andronis Gastronomy Event όπου καταξιωμένοι σεφ από όλο το κόσμο δημιουργούν μεταξύ άλλων και στο χώρο του Lycabettus Restaurant, βραδιές ιδιαίτερης γοητείας.

Mπαλκόνι με την πιο εντυπωσιακή θέα στον κόσμο.

Η πιο συγκλονιστική θέα στην Καντέρα βρίσκεται στα πόδια σου σε μία σειρά από πολυτελή δωμάτια που διαθέτουν πισίνες, σπα και όλες τις ανέσεις που μπορεί να αναζητήσει κανείς στο νησί των Κυκλάδων.

Το βραβευμένο Lycabettus Restaurant.

 

TAGS