ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το κινητό που με έκανε να εκτιμήσω την κάθε στιγμή: Αθήνα-Βερόνα με πολλά απανωτά κλικ ανάμεσα

Το Samsung Note 10+ έχει όντως κάτι έξτρα: Τη δυνατότητα να ενισχύει τη χαρά της κάθε εμπειρίας. Και να γιατί συμβαίνει αυτό.

Το κινητό που με έκανε να εκτιμήσω την κάθε στιγμή: Αθήνα-Βερόνα με πολλά απανωτά κλικ ανάμεσα

Όλα ξεκίνησαν με μία ατάκα. «Έτσι είσαι πραγματικά ή έτσι σε έβγαλε η φανταστική κάμερα του Samsung Note 10+;» τολμά και ρωτά, μεταξύ σοβαρού και αστείου η φίλη μου, η οποία φυσικά και ξέρει πώς είμαι και πώς δεν είμαι, με έχει δει να κοιμάμαι και να ξυπνάω, να έχω μακιγιάζ ή να έχω τα χάλια μου.

«Έλα τώρα» την επαναφέρω στην τάξη, «μη μου πεις πώς ευθύνεται το κινητό για την όποια ακτινοβολία μου». Η αλήθεια είναι ότι μόλις έπιασα το νέο γκάτζετ, το Samsung Note 10+, στα χέρια μου και δοκίμασα την φωτογραφική μηχανή κάτι άλλαξε, αυτομάτως, στον τρόπο που αναζητώ να καταγράφω τις στιγμές μου. Με άλλα λόγια, ενώ παλιότερα βαριόμουν ή δεν «καιγόμουν» ιδιαίτερα να τραβήξω τη ζωή μου σε καρέ, τώρα επιθυμώ να μη χάσω λεπτό που να μην το μεταφέρω στη digital απεικόνισή του και να το κάνω share στα πέρατα των σόσιαλ μίντια, μέσω ποστ, stories και αναρτήσεων.

Το κινητό που με έκανε να εκτιμήσω την κάθε στιγμή: Αθήνα-Βερόνα με πολλά απανωτά κλικ ανάμεσα
Η αλήθεια είναι ότι μόλις έπιασα το νέο γκάτζετ, το Samsung Note 10+, στα χέρια μου και δοκίμασα την φωτογραφική μηχανή κάτι άλλαξε, αυτομάτως, στον τρόπο που αναζητώ να καταγράφω τις στιγμές μου.

Ας μην μπούμε σε αναζητήσεις τύπου «είναι η ζωή στα σόσιαλ μίντια τόσο ωραία όσο εμφανίζεται;». Ας αφήσουμε τους επικριτές να βρουν τη λύση κι εμείς ας συνεχίζουμε να «ανεβάζουμε» τις καλύτερες μέρες και νύχτες μας, τα πιο δυνατά outfit και τις πιο σοβαρές αποφάσεις μας, τύπου «μετά από αυτή τη φωτό αποφασίζω να χαμογελώ πάντα, μου πάει».

«Με τα Galaxy Note10 και Note10+, σχεδιάσαμε μια εμπειρία smartphone με ισχύ όπως αυτή ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, μιας κονσόλας παιχνιδιών και ενός κινηματογραφικού studio, σε συνδυασμό με ένα έξυπνο Pen, σε μία συσκευή» λένε οι άνθρωποι της Samsung, μιας εταιρίας κινητών που συνοδεύεται από την καθημερινή, αυθόρμητη φράση «πωωωω, ωραία φωτό, ε, Samsung είναι, λογικό».

Με τα Galaxy Note10 και Note10+ η ζωή αποκτά κινηματογραφική διάσταση, θα έλεγα εγώ και να εξηγήσω γιατί. Μετά από την απόκτηση του συγκεκριμένου item προέκυψε ένα ταξίδι στη Βερόνα, επαγγελματικού τύπου, οπότε είπα να πάρω με το νέο μου κινητό και να ακολουθήσω το ένστικτό μου, να «μάθω» δηλαδή τα κουμπιά του, κυριολεκτικά, στην πράξη.

Με τα Galaxy Note10 και Note10+ η ζωή αποκτά κινηματογραφική διάσταση, θα έλεγα εγώ και να εξηγήσω γιατί

Έτσι, στην πόλη αυτή της βόρειας Ιταλίας, η οποία αποτελεί μέρος των μνημείων της παγκόσμιας, πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, λόγω της αστικής δομής και της αρχιτεκτονικής της, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τις άπειρες δυνατότητες της κάμερας του Samsung Note 10+.

Κάμερα επαγγελματικού επιπέδου που μετατρέπει καθημερινές φωτογραφίες και βίντεο σε επικές στιγμές, μέσω της μοναδικής κάμερας DepthVision, η οποία διατίθεται μόνο στο Galaxy Note10+, της 10MP selfie κάμερας, της 16MP υπερ-ευρυγώνιας κάμερας, της 12MP ευρυγώνιας κάμερας και της κάμερας τηλεφακού 12MP. Τέσσερις κάμερες σε άμεση συνεργασία, στην απόλυτη υπηρεσία του χρήστη. Το βάθος μιας εικόνας μοιάζει να μακραίνει, η ρεαλιστική απεικόνιση αλλάζει επίπεδο, αρχίζω και νιώθω περισσότερο φωτογράφος κι από τον αείμνηστο Herb Ritts -λέμε τώρα. Άσε που η εμπρόσθια κάμερα μετατρέπει μία απλή σέλφι σε πορτραίτο αξιώσεων. Αυτό κι αν είναι υπερατού.

Μετά από την απόκτηση του συγκεκριμένου item προέκυψε ένα ταξίδι στη Βερόνα, επαγγελματικού τύπου, οπότε είπα να πάρω με το νέο μου κινητό και να ακολουθήσω το ένστικτό μου, να «μάθω» δηλαδή τα κουμπιά του, κυριολεκτικά, στην πράξη.

Ένα smartphone που είναι ικανό να δημιουργήσει μίνι ταινίες. Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε δει τόσα πολλά ειδικά εφέ και δυνατότητες στο βίντεο. Θολώνεις το φόντο σε βάθος πεδίου παρόμοιο με εκείνο μιας ταινίας και προσθέτεις ειδικά εφέ σε πραγματικό χρόνο για να αποτυπώσεις στιγμές που σε βάζουν να πρωταγωνιστείς εσύ ή οι φίλοι σου σαν οσκαρικοί ηθοποιοί.

Το μικρόφωνο στο zoom επιτρέπει να εστιάσεις στους ήχους που θέλεις. Ελέγχεις τον ήχο γύρω σου καθώς κάνεις zoom in ή zoom out και αποκτάς μεμιάς τη δυνατότητα να εστιάσεις στον ήχο που θέλεις.

Με λίγα λόγια, το Samsung Note 10+ δεν κάνει εκπτώσεις στην τεχνολογία. Αξιοποιεί όλο το εύρος των δυνατοτήτων της και χαράσσει τη δική του ιστορία στη digital εικόνα. Μια εικόνα που βρίσκεται στη ζωή μας με όλους τους τρόπους, είτε σαν απλή ανάμνηση στη βιβλιοθήκη του κινητού, είτε σαν επαγγελματικό εργαλείο.

Έτσι, στην πόλη αυτή της βόρειας Ιταλίας, η οποία αποτελεί μέρος των μνημείων της παγκόσμιας, πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, λόγω της αστικής δομής και της αρχιτεκτονικής της, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τις άπειρες δυνατότητες της κάμερας του Samsung Note 10+.

Γυρνώντας στην Αθήνα, συνέχισα στο ίδιο τέμπο με την Βερόνα. Βγήκα βόλτα στην πόλη και κατέγραψα καρέ-καρέ τη ζωή στο κέντρο. Τα ετερόκλητης αρχιτεκτονικής κτίρια και οι λεπτομέρειες πάνω και γύρω από αυτά που κάνουν τη διαφορά. Μια γλάστρα με ένα κόκκινο λουλούδι πάνω σε ένα οίκημα του ’60, ένας ευκάλυπτος μπροστά από ένα νεοκλασικό, που μοιάζουν αιώνιο ζευγάρι, ένας φοίνικας μπροστά από το Hilton, το απόγευμα, μια τοιχογραφία στο Αμαξοστάσιο της Πειραιώς, στο Γκάζι.

Όλα ίδια, αλλά αλλιώς μέσα από την κάμερα του Samsung Note 10+. Όλα πιο ζωηρά.

Ένα smartphone που είναι ικανό να δημιουργήσει μίνι ταινίες. Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε δει τόσα πολλά ειδικά εφέ και δυνατότητες στο βίντεο.

Με λίγα λόγια, το Samsung Note 10+ δεν κάνει εκπτώσεις στην τεχνολογία. Αξιοποιεί όλο το εύρος των δυνατοτήτων της και χαράσσει τη δική του ιστορία στη digital εικόνα.

Κάμερα επαγγελματικού επιπέδου που μετατρέπει καθημερινές φωτογραφίες και βίντεο σε επικές στιγμές, μέσω της μοναδικής κάμερας DepthVision, η οποία διατίθεται μόνο στο Galaxy Note10+, της 10MP selfie κάμερας, της 16MP υπερ-ευρυγώνιας κάμερας, της 12MP ευρυγώνιας κάμερας και της κάμερας τηλεφακού 12MP.

Όλα ίδια, αλλά αλλιώς μέσα από την κάμερα του Samsung Note 10+. Όλα πιο ζωηρά.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

"Μην αγχώνεσαι, θα γίνεται όλο και χειρότερο"

Όταν η άβγαλτη Νταϊάνα συνάντησε την γεμάτη αυτοπεποίθηση Γκρέις Κέλι.

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

Περισσότερα από

Stories

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.

24 Απρ 2024

Ζαν-Πολ Γκοτιέ: Το enfant terrible της μόδας κλείνει τα 72

Στα 13 του χρόνια, δημιούρησε μια ολόκληρη κολεξιόν ρούχων για την μαμά και την γιαγιά του. Σήμερα 60 χρόνια μετά, συνεχίζει να εκπλήσσει.

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.