Το καλοκαίρι μπήκε πια και επίσημα, εκτός κι αν είστε από εκείνους που περιμένουν το θερινό ηλιοστάσιο οπότε υπομονή μέχρι τις 21 Ιουνίου για να ευχηθείτε – οπότε ο σκληρός μας δίσκος, αποβάλλει τις καραντίνες, τα τεστ και τα εμβόλια, και κατακλύζεται από παραλίες, νησιά και ξέγνοιαστες βόλτες σε μαγευτικούς προορισμούς.

Ξέγνοιαστο… όσο μπορεί να είναι ακόμη ένα καλοκαίρι με πανδημία, αλλά η αλήθεια είναι ότι η λαχτάρα του κόσμου για απόδραση και θετική σκέψη είναι μεγαλύτερη από ποτέ! Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος διάφορες λίστες για τους ιδανικούς καλοκαιρινούς προορισμούς, δημοσιεύονται, με τη χώρα μας να παίζει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο – ευτυχώς να και κάτι καλό -.

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος διάφορες λίστες για τους ιδανικούς καλοκαιρινούς προορισμούς, δημοσιεύονται, με τη χώρα μας να παίζει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο – ευτυχώς να και κάτι καλό -.

«Travel+Leisure» είναι το περιοδικό το οποίο ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους καλοκαιρινό προορισμό από όλο τον κόσμο. Την πρώτη θέση κατέκτησε η Παλαουάν στις Φιλιππίνες, ενώ τη δεύτερη η «δική μας» Πάρος!

Το κυκλαδίτικο νησί με την υπέροχη χώρα και τις μεταξένιες παραλίες, χαρακτηρίστηκε ως «ελληνικός παράδεισος» που τα συνδυάζει όλα, και δεν βλέπουμε τον λόγο για να μη συμφωνήσουμε. Μάλιστα η Πάρος τερμάτισε πρώτη στην Ευρώπη, ενώ πέμπτη στην παγκόσμια λίστα και δεύτερη στην Ευρώπη είναι η Μήλος.

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία: iStock

TAGS