Όσοι ασχολούνται έστω και λίγο με τις απονομές των βραβείων Όσκαρ ξέρουν ότι κάθε χρόνο νικητές και υποψήφιοι λαμβάνουν μία σειρά από δώρα αρκετά σημαντικής χρηματικής αξίας. Από δώρα που ο καθένας θα ήθελε να πάρει (όπως κρουαζιέρες και διακοπές διαρκείας) μέχρι δώρα που δύσκολα παίρνεις την απόφαση να κάνεις σε κάποιον (όπως δονητής και λοιπά σεξουαλικά βοηθήματα), τα περίφημα gift bags των Όσκαρ έχουν γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης πριν και μετά την ετήσια τελέτη.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πώς λειτουργεί η όλη ιστορία την διάσημη «τσάντα με τα δώρα». Είναι κάτι που το λαμβάνουν όλοι; Είναι κάτι που αφορά μόνο στους νικητές; Οι νικητές παίρνουν περισσότερα και πιο ακριβά δώρα από τους υπόλοιπους υποψήφιους; Φέτος η απάντηση έρχεται μέσα από ένα βίντεο του αμερικανικού Insider το οποίο εξηγεί ότι οι τσάντες με τα δώρα, οι οποίες το 2020 έχουν συνολική αξία 215.000 δολαρίων η κάθεμια, πηγαίνουν σε όλους ανεξαιρέτως τους υποψήφιους στις βασικές κατηγορίες που είναι: Kαλύτερος Σκηνοθετης, Α' Αντρικός και Β' Αντρικός Ρόλος όπως και Α' Γυναικείος και Β'Γυναικείος Ρόλος.

Όλοι οι περίεργοι αυτού του κόσμου βέβαια θα ήθελαν να γνωρίζουν τι θα έχει φέτος η πολυσυζητημένη τσάντα που ουσιαστικά είναι ένα τεράστιο κουτί γεμάτο με δώρα, αξεσουάρ και παιχνίδια. Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο το 2020 οι βασικοί υποψήφιοι των Οσκαρ θα πάρουν λούτρινους πιγκουίνους, πολυτελή αρωματικά αυτοκινήτου, πολύτιμα κοσμήματα, λάδια σώματος, σέρουμ περιποίησης, μπουκάλια τεκίλας και βότκας, είδη παραλίας, γυαλιά ηλίου, ένα βραχιόλι με διαμάντια, μαξιλάρια, ριχτάρια και μία ονειρεμένη κρουαζιέρα.

Όλα τα παραπάνω φτάνουν στους υποψήφιους μέσω μίας ιδιωτικής εταιρίας και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την διοργάνωση της Ακαδημίας. Επίσης όσοι τα δικαιούνται μπορούν είτε να ζητήσουν όλα τα δώρα, είτε κάποια από τα δώρα, είτε κανένα από τα δώρα, καθώς πολλοί από αυτούς συνήθως τα χαρίζουν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Η απονομή των βραβείων για το 2020 θα γίνει σήμερα Κυριακή, στις 3 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος. Δηλαδή, θα μάθουμε τους νικητές την Δευτέρα το πρωί.

Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS