Το TheTOC Merrython γίνεται φέτος 5 ετών και περιμένει τους χιλιάδες φίλους του να συγκεντρωθούν για μία ακόμα φορά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και να τρέξουν όχι μόνο για να νιώσουν ευεξία αλλά και για να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους.

Οι εγγραφές για το TheTOC Merrython 2018 άνοιξαν

Αυτό άλλωστε ήταν και το όραμα της Έλλης Στάη, όταν, το 2014, μαζί με τα πρώτα βήματα του ειδησεογραφικού site TheTOC.gr, διοργάνωσε και το πρώτο TheTOC Merrython.

Όλα ξεκίνησαν το 2014! Με ένα όραμα και διπλό σκοπό. Άθληση και προσφορά!
Το 2015 είχε έντονο χρώμα και πολύ κέφι! Τόσο στα μπλουζάκια του όσο και στις συμμετοχές

Πέντε χρόνια αργότερα, το TheTOC Merrython με τους αγώνες δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων, αποτελεί αθηναϊκό δρομικό θεσμό αλλά και θεσμό προσφοράς, συνδιοργανώνεται με την Δήμο Αθηναίων και συνεχίζει σταθερά να υποστηρίζει το ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων), που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια με επιτυχία τα προβλήματα στέγασης, σίτισης, υγείας και επανένταξης των αστέγων, καθώς και τους πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Τα μετάλλια του TheTOC Merrython 2016
To 2017 οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από ποτέ. Φέτος στοχεύουμε ψηλότερα!

 

Στα χρόνια που πέρασαν, με την βοήθεια των χιλιάδων φίλων-δρομέων, το TheTOC Merrython, έχει παραδώσει τόνους τροφίμων στη δομή αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων και τον Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη για την στήριξη των συνανθρώπων μας.

Η παράδοση των εσόδων από τις συμμετοχές του TheTOC Merrython στον ΚΥΑΔΑ

Αυτή τη μοναδική εμπειρία ευεξίας και προσφοράς του TheTOC Merrython, έζησαν αυτά τα χρόνια περισσότεροι από 8000 πολίτες. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς, οικογένειες, παιδιά, ακόμα και βρέφη σε καρότσια, που διένυσαν την απαλλαγμένη από αυτοκίνητα διαδρομή του αγώνα στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, αποκομίζοντας μαγικές γιορτινές εικόνες και συνδυάζοντας άθληση και αλληλεγγύη.

Μαζί, προσφέρουμε περισσότερο!

Μαζί τους, στάθηκαν δίπλα στον αγώνα και οι μεγάλοι χορηγοί και υποστηρικτές που χωρίς αυτούς, η πραγματοποίηση του TheTOC Merrython δεν θα ήταν εφικτή. Επιχειρήσεις που έχουν την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, στο DNA τους και στήριξαν τον θεσμό του αγώνα από τα πρώτα του βήματα.

2016: Το TheTOC Merython "ξεναγεί" τους συμμετέχοντες στην ομορφότερη διαδρομή της πρωτεύουσας

Φέτος, 5η χρονιά του TheTOC Merrython, ο στόχος είναι η συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη από ποτέ και η προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη, το ίδιο.

Στο TheTOC Merrython μετράει η νίκη αλλά και η συμμετοχή.

Φέτος, στις 9 Δεκεμβρίου 2018, σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε τα 5 χρόνια του TheTOC Merrython με ξεχωριστά events και να τρέξουμε μαζί στην πιο όμορφη δρομική διαδρομή που έχει σχεδιαστεί!

Σας περιμένουμε στις 9 Δεκεμβρίου!

Οι εγγραφές άνοιξαν.

TAGS