Γράφει: Κωνσταντίνος Αντωνάτος

Aκόμα και αν το όνομά τους δεν είναι ακόμα γνωστό στο ευρύ κοινό, σίγουρα έχεις δει φωτογραφίες από κάποιο event που σχεδίασαν και υλοποίησαν. Το "Suburbia” είναι μια μουσική κοινότητα που φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος επιλέγει να διασκεδάσει στην πόλη.

Πώς σχεδιάζεται κάθε project;

Κάθε event με την υπογραφή του "Suburbia” είναι μοναδικό. Διοργανώνεται με δική του "ταυτότητα”, έχει συγκεκριμένη λίστα προσκεκλημένων, μυστική τοποθεσία που αποκαλύπτεται μόνο σε όσους θα βρεθούν τελικά εκεί, ενώ κάθε project έχει το δικό του ξεχωριστό θέμα.

Πώς επιλέγεται το κάθε theme; 

Το "Suburbia” είναι ανοιχτό σε κάθε είδους theme αλλά και επισκέπτη. Προωθώντας τη διαφορετικότητα και φυσικά το inclusiveness, καθώς το κάθε μέλος της κοινότητας προέρχεται από τελείως διαφορετικό background, τα events που υπογράφει μπορούν να συνδυάζουν gothic στοιχεία, να είναι ανοιχτά στο gay community, είτε να είναι εναρμονισμένα σε ένα απόλυτα corporate περιβάλλον. Το στοίχημα κερδίζεται όταν το κάθε μέλος συμπράττει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο (είτε μουσικά, είτε με τις επικοινωνιακές του γνώσεις, είτε με γνώσεις στο κομμάτι της διοργάνωσης και της παραγωγής event) σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια στην ανάπτυξη και διεύρυνση της μουσικής σκηνής στην Αθήνα.

 

Suburbia | Η μουσική κοινότητα που θέλει να αλλάξει τη νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη

Πώς μπορείς να βρεθείς σε ένα Suburbia Project; 

Εφόσον η τοποθεσία του event είναι μυστική και ποτέ σε μεγάλα venues ανοιχτά προς το ευρύ κοινό, μόνο οι κάτοχοι των προσκλήσεων μπορούν να γνωρίζουν πού και πότε θα πραγματοποιηθεί το project. Μέχρι σήμερα το Suburbia έχει πραγματοποιήσει 6 events συνολικά, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων σε μαγευτικές Αθηναϊκές ταράτσες, σε κοντέινερ, ακόμα και σε αποθήκες!

Το ιδιαίτερο στοιχείο με τα Suburbia projects είναι πως όλα τα events μαθαίνονται είτε από στόμα σε στόμα είτε μέσω των λογαριασμών των μελών στα social media. Μιας και η υγεία στις μέρες μας είναι το ύψιστο ζητούμενο, ακόμα και τις ώρες τις διασκέδασης μας, στα Suburbia events τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, αφού για την είσοδο στον χώρο του event λειτουργούν πάντοτε με βάση ότι ορίζει η Πολιτική Προστασία.

Γνώρισε τη "λέσχη της κομψής αλητείας"

Το κάθε project είναι ολόκληρο project για το Suburbia. Όταν τελειώνει το ένα, ξεκινά η προετοιμασία για το επόμενο. Από το theme, τα custom σκηνικά που είναι φτιαγμένα σχεδόν όλα στο χέρι από designers της ομάδας μέχρι τις μουσικές επιλογές όλα είναι ξεχωριστά για το κάθε event και επιλεγμένα ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Όλη η φιλοσοφία της ομάδας ξεκινά γύρω από το μόττο "Η Λέσχη της Κομψής Αλητείας". Το να βρεθείς ως guest σε ένα project του "Suburbia" είναι μία απόδειξη πως αγαπάς την custom made διασκέδαση στα μέτρα σου αλλά και τις τάσεις της εποχής. Φιλοδοξία της ομάδας είναι να συμβαδίζει με το πιο επίκαιρο παλμό της διασκέδασης, από τη μουσική ως τα σκηνικά και τα outfits, κάθε event είναι φτιαγμένο ώστε να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από μια μουσική διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς. Ο κόσμος στα event αξίζει να ξοδέψει χρόνο ώστε να βρει το κατάλληλο outfit και αυτό είναι που εξιτάρει τόσο τους διοργανωτές όσο και τους φανατικούς θαμώνες τους. Το στοίχημα είναι να μην βρεθείς σε μία ακόμα βαρετή εκδήλωση που πρέπει να διασκεδάσεις, αλλά να γνωρίσεις ένα ολόκληρο project, να το απολαύσεις και να ανυπομονείς για το επόμενο.

Suburbia

Μη ξεχνάς πως κάθε event είναι μοναδικό! Αν το χάσεις, δεν επαναλαμβάνεται.

Μάθε τα πάντα για το επόμενο project

Suburbia: Edition THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS

Tο επόμενο μουσικό-κινηματογραφικό project της με θέμα "The Nightmare before Christmas” σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Tim Burton. Φέτος μπορείς να γιορτάσεις το Halloween στο 7o κατά σειρά Suburbia event θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου. Όπως κάθε φορά, η τοποθεσία θα ανακοινωθεί την ίδια μέρα, μόνο σε όσους θα έχουν προμηθευτεί τις σχετικές προσκλήσεις, ενώ το line up, όπως πάντα, παραμένει κρυφό. Αν επιλέξεις να είσαι ένας από τους θαμώνες, μη ξεχνάς πως και σε αυτό το event απαιτείται αυστηρά dress code. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων των 20€ (early bird) & των 30€ στο facebook page του Suburbia.

Είσαι έτοιμη να ζήσεις την εμπειρία Suburbia;