Πολλά σημαντικά γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία έχουν αποτυπωθεί με μοναδικό τρόπο μέσα από τα θρυλικά εξώφυλλα του εμβληματικού περιοδικού TIME, ένος από τα σημαντικότερα και πιο επιδραστικά έντυπα στην πορεία της παγκόσμιας δημοσιογραφίας. 

Παρόλα αυτά αυτό που είδαμε στο πιο πρόσφατα τεύχος του περιοδικού παραμένει κάτι το πρωτοφανές που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην μακροχρόνια έκδοση του TIME. Γιατί αυτή είναι η πρώτη φορά που το περιοδικό αλλάζει το λογότυπο του αντικαθιστώντας τη λέξη «Time» με τη λέξη «Vote».

Όσο η μέρα των εθνικών εκλογών στην Αμερική πλησιάζει, όλο και περισσότεροι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών τοποθετούνται πάνω στο φλέγον ζήτημα του πόσο σπουδαίο και σημαντικό είναι τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν, κάθε ένας Αμερικανός πολίτης να πάει στην κάλπη και να ψηφίσει, σε μία μεγάλη, συνολική προσπάθεια να ηττηθεί ο Ντόναλντ Τραμπ και να αποχωρήσει από το προεδρικό αξίωμα της χώρας.

Ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού, Edward Felsenthal, υπογράφει επίσημη ανακοίνωση η οποία συνοδεύει την κυκλοφορία του νέου εξωφύλου, τονίζοντας τον πόνο και την απώλεα που βιώσε ολόκληρος ο πλανήτης την τελευταία χρόνια, επισημαίνοντας έτσι την ανάγκη να επανεξετάσουμε τον κόσμο από την αρχή. Χτίζοντας για όλους ένα καλύτερο, πιο δίκαιο και σωστό μέλλον. Όπως, μάλιστα, αναφέρει ο Felsenthal είναι οι ισχυροί αυτού του πλανήτη που πρέπει να δείξουν πρώτοι τον δρόμο για έναν πιο υγιή, πιο ουσιαστικό και πιο τίμιο κόσμο.

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΤIME κυκλοφορεί αύριο και, μεταξύ άλλων, θα παρέχει στους Αμερικανούς πολίτες πληροφορίες για το πώς μπορούν να προσέλθουν στις κάλπες με μεγαλύτερη ασφάλεια. 

«Στεκόμαστε ακριβώς πάνω σε εκείνο το σπάνιο λεπτό της ιστορίας που διαχωρίζει το παλιό από το καινούργιο για τις επόμενες γενιές», γράφει ο Felsenthal στην ανάρτηση του.

Δείτε την επίσημη ανάρτηση του περιοδικού στο ίνσταγκραμ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS