Ήταν μία ταραγμένη χρονιά. Πανδημία, θάνατοι, φόβος, οικονομική καταστροφή, καραντίνα και αποξένωση. Αυτές ήταν μόνο μερικές από τις καταστάσεις που βιώσαμε τον τελευταίο χρόνο – και ευχόμαστε να μην επαναληφθούν -. Μέσα σε όλα αυτά, έρχονται να προστεθούν και οι απίστευτες αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας Σοφίας Μπεκατώρου, σχετικά με τον βιασμό της από γνωστό αθλητικό παράγοντα.

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις, σύσσωμη η ελληνική κοινωνία στάθηκε στο πλευρό της σπουδαίας αθλήτριας καταδικάζοντας το γεγονός, ενώ σειρά πήραν και άλλα επιφανή πρόσωπα, όχι μόνο του αθλητισμού αλλά και της υποκριτικής. Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει κριθεί προφυλακιστέος ενώ τον δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει και η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει κριθεί προφυλακιστέος ενώ τον δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει και η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Και τώρα, η Μπεκατώρου, σε νέα της συνέντευξη στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» αποκαλύπτει ακόμη μία τραυματική εμπειρία της, αυτή τη φορά στην ηλικία των 16 ετών. «Το έχω καταθέσει στον εισαγγελέα, αλλά είναι δευτερευούσης σημασίας σε σχέση με αυτό που συνέβη από παράγοντα. Ήταν Σεπτέμβριος, κάναμε προπόνηση στον Πειραιά και επειδή φυσούσε πάρα πολύ δεν μπορούσαμε να βγούμε με σκάφος. Εκείνος είχε ένα τζετ σκι και μου πρότεινε να πάμε να δούμε τον καιρό. Δέχτηκα. Κάποια στιγμή βγάζει το τζετ σκι από την πίσω πλευρά της Μαρίνας Ζέας, προσποιούμενος ότι θέλει να φτιάξει κάτι, με ρίχνει πάνω στο τζετ σκι – υπ’ όψιν ήταν 100 κιλά – και με κοιτάζει. Του λέω «τι κάνεις;». Μου απάντησε «έλα τώρα, δεν θέλεις;». Του απάντησα «όχι» και εκείνος με άφησε και επιστρέψαμε πίσω».

Δέχτηκα. Κάποια στιγμή βγάζει το τζετ σκι από την πίσω πλευρά της Μαρίνας Ζέας, προσποιούμενος ότι θέλει να φτιάξει κάτι, με ρίχνει πάνω στο τζετ σκι – υπ’ όψιν ήταν 100 κιλά – και με κοιτάζει. Του λέω «τι κάνεις;». Μου απάντησε «έλα τώρα, δεν θέλεις;». Του απάντησα «όχι» και εκείνος με άφησε και επιστρέψαμε πίσω.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, μίλησε στον πατέρα της για το περιστατικό, ο οποίος της απάντησε: «Έλα βρε Σοφία που σε βλέπει ερωτικά ο τάδε. Έχεις να μάθεις πράγματα από αυτόν». Όπως τόνισε και η ίδια η αθλήτρια, η αθωότητα του πατέρα της δεν του επέτρεψε να αντιληφθεί ότι κάποιος μπορούσε να βλέπει το παιδί του ως γυναίκα.

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS