ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σπονδή, Βαρούλκο, Χύτρα. Για 11 ημέρες τα καλύτερα εστιατόρια προσφέρουν μενού σε προνομιακές τιμές

Από 1 έως 11 Φεβρουαρίου μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία στα κορυφαία εστιατόρια της Αθήνας.

Σπονδή, Βαρούλκο, Χύτρα. Για 11 ημέρες τα καλύτερα εστιατόρια προσφέρουν μενού σε προνομιακές τιμές

Ελληνική και δημιουργική, ιταλική ή γαλλική, ethnic ή gourmet, βραβευμένη ή ακόμη και «παρασημοφορημένη». Όποιο είδος κουζίνας και αν είναι το αγαπημένο σας, οι ευκαιρίες να βρεθείτε σε ένα κορυφαίο εστιατόριο που την εκπροσωπεί και να απολαύσετε ένα μενού βγαλμένο από τα γαστριμαργικά όνειρά σας είναι, συνήθως, περιορισμένες.

Μία εβδομάδα το χρόνο όμως ο «παράδεισος» της γεύσης ανοίγει τις πύλες του και γίνεται προσβάσιμος για όλους, μέσω της διοργάνωσης του Dine Athens, η οποία πραγματοποιείται με την υπογραφή της Alpha Bank. Πρόκειται για μία περίοδο όπου δεκάδες εστιατόρια «πρώτης γραμμής» προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις της γεύσης να δοκιμάσουν επιλεγμένα πιάτα και μενού σε προνομιακές τιμές.

Σπονδή, Βαρούλκο, Χύτρα. Για 11 ημέρες τα καλύτερα εστιατόρια προσφέρουν μενού σε προνομιακές τιμές

Μετά, λοιπόν, την επιτυχία των πρώτων 2 διοργανώσεων, με περισσότερους από 12.500 συμμετέχοντες το 2017 στα γευστικά ταξίδια, το Dine Athens επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η φετινή διοργάνωση θα «τρέξει» από τη 1 έως και τις 11 Φεβρουαρίου, δίνοντας την ευκαιρία για μοναδικές γευστικές εμπειρίες σε 100 επιλεγμένα εστιατόρια της Αθήνας. Τα ειδικά διαμορφωμένα μενού τριών πιάτων προσφέρονται στις προκαθορισμένες τιμές των €15, €30 και €60, ενώ οι κάτοχοι των καρτών Alpha Bank δικαιούνται επιπλέον έκπτωση της τάξης του 10% εάν κάνουν χρήση της κάρτας τους. Παράλληλα, για όσους προτιμούν πιο «ελαφρά» γεύματα, υπάρχει και η δυνατότητα, σε ορισμένα από τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο Restaurant Week της Αθήνας, να επιλέξουν lunch menu δύο πιάτων, στις προκαθορισμένες τιμές των €15 και €30.

Αποκορύφωμα της φετινής διοργάνωσης θα αποτελέσει η παρουσία στην Αθήνα ενός κορυφαίου chef παγκοσμίως, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ξεχωριστές δημιουργίες του. Πρόκειται για τον βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin, Γερμανό chef Thomas Bühner, ο οποίος θα βρεθεί στη Σπονδή για δύο βραδιές (10-11 Φεβρουαρίου) και θα δημιουργήσει ένα ειδικό μενού 6 πιάτων, το οποίο το κοινό προσμένει με μεγάλη… όρεξη. Μάλιστα, ο κ. Bühner έχει βαθμολογία 19/20 στον εξειδικευμένο στην υψηλή γαστρονομία γαλλικό οδηγό Gault&Millau, ενώ οι τυχεροί που θα γευτούν τα πιάτα του θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να πάρουν και το μενού της βραδιάς υπογεγραμμένο από τον ίδιο.

Περαιτέρω, εκτός από τους θιασώτες του καλού φαγητού, υπάρχει και πρόβλεψη για τους λάτρεις του ποιοτικού κρασιού. Ειδικότερα, 20 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε δύο μοναδικές βραδιές οινογευσίας (Wine Masterclasses), στις 2 και 9 Φεβρουαρίου, που θα πραγματοποιηθούν σε ένα από τα κορυφαία και πιο όμορφα εστιατόρια της Αθήνας, το Scala Vinoteca. Οι προσκλήσεις θα διατεθούν μέσω διαγωνισμών σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης.

Ελληνική και δημιουργική, ιταλική ή γαλλική, ethnic ή gourmet, βραβευμένη ή ακόμη και «παρασημοφορημένη». Όποιο είδος κουζίνας και αν είναι το αγαπημένο σας, οι ευκαιρίες να βρεθείτε σε ένα κορυφαίο εστιατόριο που την εκπροσωπεί και να απολαύσετε ένα μενού βγαλμένο από τα γαστριμαργικά όνειρά σας είναι, συνήθως, περιορισμένες.

Μία εβδομάδα το χρόνο όμως ο «παράδεισος» της γεύσης ανοίγει τις πύλες του και γίνεται προσβάσιμος για όλους, μέσω της διοργάνωσης του Dine Athens, η οποία πραγματοποιείται με την υπογραφή της Alpha Bank. Πρόκειται για μία περίοδο όπου δεκάδες εστιατόρια «πρώτης γραμμής» προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις της γεύσης να δοκιμάσουν επιλεγμένα πιάτα και μενού σε προνομιακές τιμές.

Όσοι επιθυμούν να βρουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα εστιατόρια που συμμετέχουν, τις κουζίνες που αυτά εκπροσωπούν και τα μενού ή να πραγματοποιήσουν κράτηση μπορούν να το κάνουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.dineathens.gr, ενώ κρατήσεις πραγματοποιούνται και τηλεφωνικά μέσω του e-table.gr στο 211-311-5555.

Read Next

30 Απρ 2024

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

30 Απρ 2024

"Fashion Innovation Award" για τα HUAWEI FreeClip στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η Huawei στηρίζει την δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών στα New Designers Awards στο 34ο Athens Fashion Week

Περισσότερα από

Life

30 Απρ 2024

Πασχαλινές αγορές και διασκέδαση. O ιδανικός προορισμός για όλες τις νονές - και τους μικρούς μας φίλους

Ένα μέρος που η νονά απολαμβάνει τα ψώνια της και τα βαφτιστήρια ατελείωτο παιχνίδι.

29 Απρ 2024

Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Η καλύτερη συντροφιά στο γιορτινό τραπέζείναι η Bίκος Cola που έρχεται κι αυτό το Πάσχα με την προσφορά 1 + 1.

28 Απρ 2024

Ημερομηνία γέννησης και αστρολογία: Τι αποκαλύπτει η μέρα που γεννηθήκαμε για την τύχη μας;

Ποια είναι η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης στη ζωή και την τύχη μας;

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.