ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σειρά στο Netflix θα γίνει η διάσωση των 12 αγοριών από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης

Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο τρελή φαντασία.

Σειρά στο Netflix θα γίνει η διάσωση των 12 αγοριών από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης

To Νetflix είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη διαδικτυακή, τηλεοπτική πλατφόρμα στον κόσμο. Με παραγωγές εκατομμυρίων, αμέτρητους συνδρομητές σε όλο τον πλανήτη και πολλές νέες σειρές κάθε μήνα, το ιντερνετικό κανάλι έχει γίνει σχεδόν εθιστικό για όσους λατρεύουν να αράζουν τα βράδια στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση.

Ποιος άλλος θα μπορούσε να πάρει την απίστευτη, τρομακτική ιστορία της διάσωσης των 12 αγοριών από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη και του προπονητή τους, ένα περιστατικό που είχε προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον.

«Η ιστορία συνδυάζει τόσα πολλά μοναδικά τοπικά και διεθνή ζητήματα που συνδέουν τους ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων και όλων των χωρών», δήλωσε η Έρικα Νορθ, διευθύντρια πρωτότυπων παραγωγών του Netflix. «Η Ταϊλάνδη είναι μια πολύ σημαντική αγορά για το Netflix», πρόσθεσε.

Οι παίκτες της ποδοσφαιρική ομάδα των «Αγριόχοιρων», ηλικίας 11 με 16 ετών, και ο 25χρονος προπονητής τους παγιδεύτηκαν στις 23 Ιουνίου 2018 σε ένα συγκρότημα σπηλαίων στη βόρεια επαρχία Τσιάνγκ Ρέι της Ταϊλάνδης όταν οι σήραγγες πλημμύρισαν εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων.

Έπειτα από 17 ημέρες προσπαθειών διασώστες από όλο τον κόσμο κατάφεραν να βγάλουν στην επιφάνεια σώους παίκτες και προπονητή.

«Ανυπομονούμε να εργαστούμε με όλες τις πλευρές προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα διηγηθούν με ακρίβεια την ιστορία μας», δήλωσε ο αναπληρωτής προπονητής Εκαπόλ «Άκε» Τσανταπόνγκ.

Τη μίνι σειρά θα σκηνοθετήσουν ο Τζον Μ. Τσου, σκηνοθέτης της ταινίας «Crazy Rich Asians», και ο Ναταγούτ «Μπαζ» Πουνπιρίγια.

Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει δύο βιβλία για τη διάσωση των αγοριών από τη σπηλιά, ενώ τον Δεκέμβριο ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Η σπηλιά» (The Cave) του Βρετανοταϊλανδού Τομ Γουόλερ.

Mέχρι να έχουμε περισσότερα νέα από την σειρά που θα βασίζεται στην ιστορία διάσωσης των 12 αγοριών, δες το τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν του Stanger Things, που έρχεται στις οθόνες μας από τo Νetflix αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

06 Μαϊ 2024

Σπάνια ασθένεια: Το 9χρονο παιδί που δε νιώθει πόνο

Και παρόλο που η κατάσταση του μπορεί να ακούγεται σαν υπερδύναμη, στην πραγματικότητα, η πάθηση αυτή κάνει το αγόρι πιο ευάλωτο σε τραύματα.

06 Μαϊ 2024

"Πέρα από τη σαρκική επιθυμία": Ρίτα Χέιγουορθ και Όρσον Γουέλς, μια σχέση αχαλίνωτου πάθους και μίσους

Το "παιδί θαύμα" ήταν ύποπτος για την άγρια δολοφονία της ηθοποιού Μαύρης Ντάλιας. Λάτρευε τις γυναίκες και το φαγητό.

Περισσότερα από

Stories

06 Μαϊ 2024

Πού έκαναν Ανάσταση οι μεγάλοι αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Σπάνιο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 70 από το αρχείο της ΕΡΤ.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που απέδειξε πως μπορείς να είσαι σέξι μέσα σε κουστούμι

Όταν η Μάρλεν Ντίτριχ ανέτρεψε μέσα σε μία στιγμή όλα όσα ξέραμε για τη μόδα.

05 Μαϊ 2024

Η Άννα Παναγιωτοπούλου της ιστορικής Λιλιπούπολης των παιδικών μας χρόνων

Λίγοι γνωρίζουν την συνεργασία της Άννα Παναγιωτοπούλου με την ιστορική Λιλιπούπολη, το βαθύτατα δημοκρατικό, (αν και παιδικό) έργο, του Μάνου Χατζιδάκι στο Γ' Πρόγραμμα.

05 Μαϊ 2024

35 χρόνια πριν: Μαρινέλλα - Σταμάτης Φασουλής φίλοι για πάντα

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν μια μακροχρόνια φιλία και εδώ τους παρακολουθούμε σε έναν διαφορετικό διάλογο

05 Μαϊ 2024

Η μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα

Η Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα το μακρινό 1992.

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.