Συγκλονισμένη παρακολουθεί εδώ και λίγες ώρες η ελληνική κοινωνία – και όχι μόνο – τις εξελίξεις στην αποτρόπαια δολοφονία στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου. Μία νεαρή μητέρα 20 ετών βρέθηκε νεκρή, ενώ ο σύζυγος και το 11 μηνών μωρό τους επέζησαν.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται από χθες το μεσημέρι, όταν και ο 32χρονος σύζυγος κλήθηκε επειγόντως για συμπληρωματική κατάθεση. Μάλιστα άντρες της αστυνομίας εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μνημόσυνου της άτυχης κοπέλας, προκειμένου να τον συνοδεύσουν από την Αλόννησο πίσω στην Αθήνα με ελικόπτερο.

Μάλιστα άντρες της αστυνομίας εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μνημόσυνου της άτυχης κοπέλας, προκειμένου να τον συνοδεύσουν από την Αλόννησο πίσω στην Αθήνα με ελικόπτερο.

Ο σύζυγος της κοπέλας, αυτός που με τόση λεπτομέρεια και μαεστρία είχε περιγράψει τον εφιάλτη που έζησε εκείνος και η οικογένειά του τη βραδιά εκείνη, ομολόγησε αυτό που πολλοί είχαν αρχικά υποψιαστεί: Ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος!

Από εκείνη τη στιγμή, έχει στηθεί ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media, και όχι μόνο, με απλούς και, δικαίως, αηδιασμένους πολίτες, να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του πιλότου.

Μία από τις πιο ψύχραιμες παρεμβάσεις, με καμία διάθεση ανθρωποφαγίας είναι αυτή της Maria Dedoussi στο Facebook. Η δημοσιογράφος, γράφει και αναρωτιέται για το προφανές: «Πότε θα σταματήσουν οι άντρες να δολοφονούν, ηθικά, συναισθηματικά ή και κυριολεκτικά τις γυναίκες που τους αγαπάνε;» ή και «Πότε θα σταματήσουμε οι γυναίκες να αγαπάμε και να εμπιστευόμαστε τους άντρες που μας δολοφονούν ηθικά, συναισθηματικά ή και κυριολεκτικά;».

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: @BabisAnagnostopoulos

TAGS