Την Πέμπτη 4/6 προβλήθηκε για πρώτη φορά το νέο σποτ για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού. 

«Φέτος το καλοκαίρι δεν θα είναι το ίδιο. Η παγκόσμια υγειονομική κρίση άλλαξε σχεδόν τα πάντα. Τον τρόπο που ζούμε, που δουλεύουμε, που κάνουμε διακοπές. Γι' αυτό η καμπάνια της Ελλάδας για το καλοκαίρι του 2020 θα είναι διαφορετική. Γιατί αυτό που μας ξεχωρίζει σήμερα είναι ότι τα καταφέραμε», αναφέρει στην εισαγωγή το σποτ, σημειώνοντας στη συνέχεια πως «δεν είναι ούτε ο ήλιος, ούτε η θάλασσα. Αυτά τα έχουν κι άλλες χώρες. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι μια κατάσταση ευτυχίας πέρα από εποχές και τόπους. Είναι αυτό το μοναδικό συναίσθημα που νιώθεις όταν είσαι με αυτούς που αγαπάς, όταν γίνεσαι ένα με τη φύση και νιώθεις μέσα σου ελευθερία». 

Παρόλα αυτά αυτό που ήθελαν διακαώς να μάθουν οι χρήστες του διαδικτύου ήταν που ακριβώς βρίσκεται η μαγευτική παραλία που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό σποτ. Αρκετά γρήγορα έγινε γνωστό ότι η παραλία είναι κάπου στην Εύβοια με την ακριβή τοποθεσία να μένει μυστική.

Ωστόσο οι χρήστες του ίνσταγκραμ κατάφεραν να «ξετρυπώσουν» το μαγικό αυτό μέρος το οποίο τελικά είναι η Μεγάλη Άμμος κοντά στο Μαρμάρι. Σίγουρα θα μαζέψει πολύ περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη χρονιά.

Δείτε το διαφημιστικό σποτ.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram 

TAGS