Όσο κλασικό κι αν ακούγεται, ένα σοκολατένιο αβγό με φίνα υλικά κι ένα μαστιχωτό τσουρέκι (ή σαν τσουρέκι) μας ενθουσιάζουν σε κάθε ηλικία -γιατί το Πάσχα δεν παύει να είναι η γιορτή των παιδικών μας αναμνήσεων. Οι δημιουργίες επώνυμων patissiers, εκεί όπου η παράδοση συναντά την έμπνευση και την πρωτοτυπία, είναι πραγματικά λαχταριστές, σε εμφάνιση και σε γεύσεις…
Ο Dimitris Economides είναι γνωστός για τα αρτίστικα σοκολατένια αβγά του, πρωτότυπο δώρο για απαιτητικά γούστα. Φέτος, εντυπωσιάζει με το Egg Trinity που περιλαμβάνει 3 ατομικά αβγά γεμιστά με praliné, το The Cubist Egg, με σοκολάτα Santo Domingo 46% και το ακόμα πιο δυνατό Tourbillon, με κουβερτούρα Equateur 75% και praliné. Παράλληλα, θα βρείτε το κλασικό τσουρέκι βουτύρου (Λεωφ. Κηφισίας 34ο Ν.Ψυχικό τηλ. 21 0675 5000).
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr
Κεντρική φωτογραφία:Splash News/ Ideal Image